Despre adevăr.net

Proiectul a început în anul 2010 pe la sfârşitul lunii Septembrie, a fost demarat de către mine (Crys [at] adevar.net) pe platforma blogului personal realizat încă din anul 2007. Ideea principală a fost ca blogul respectiv să ia parte de o schimbare radicală şi, într-un final, să devină ceva mai "cunoscut" în plan atat local, cât şi, poate (fingers-crossed) pe plan naţional. (primul articol oficial îl puteţi găsi aici, acest articol conţinând şi o descriere minimală a ce urma să se deruleze)

Pe acest website nu veţi găsi articole/postări pe o anumită tematică specifică, ci din contră, începând de la opinii în legatură cu poluarea din jurul nostru  , cum afectează desenele animate tinerii copii (articole scrise dinaintea aplicării proiectului - 2007) până la articole care tratează subiecte precum mesaje subliminale, informaţii despre ceea ce se numeste organizaţia Illuminati precum şi informaţii concludente privind examenele Cambridge şi valabilitatea certificatelor eliberate de Cambridge ESOL într-adevăratul sens al cuvântului şi multe, multe altele. Nu trebuie decât să utilizaţi motorul de căutare sau să folosiţi meniul din partea dreaptă unde veţi găsi categoriile.

01.2011 Adevăr nou.
Acestui proiect îi este atribuit termenul de "echipă", domnişoara Bianca (roxy [at] adevar.net) intră în cadrul autorilor acestui blog şi contribuie în mod semnificativ, exprimându-şi talentul de a scrie. Astfel, membrii proiectului sunt: Crys (membru fondator), Roxy (autor principal, "doctor" în dezlegatul misterelor).

Dacă doriţi să dezbatem un subiect anume, sau dacă aflaţi ceva interesant şi aveţi să ne împărtaşiţi, ei bine, ne găsiţi 24/7 la e-mailul blog@adevar.net, răspunsul este garantat!

Notă personală: pe acest blog au existat şi articole cu tematică personală, anumite articole au fost scoase însă au mai rămas un număr considerabil, vă rog să semnalaţi la crys [at] adevar.net orice conţinut inadecvat (dacă consideraţi ca este aşa) fără niciun fel de ezitare.

De asemenea, pentru întrebări legate de promovări, banner/link exchange şi alte lucruşoare legate de publicitate, e-mailul de contact este crys[at]adevar.net, unde [at] semnifica "@".

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro