duminică, 10 februarie 2013

Bani pe internet - adevărat? @Lansarea comunitatii NextAds


NextAds este prima comunitate din România care promovează stimularea activităţii pe internet prin intermediul realizării unui venit. Noutatea acestui sistem aduce in prim plan relaţia dintre reclame şi utilizatorul final, astfel, pentru a comite o schimbare esenţială în procedurile standard, NextAds se afiliază cu toţi utilizatorii care vor să fie premiaţi pentru feedback-ul pe care îl aduc în urma conducerii unei campanii publicitare prin intermediul acestora.

Cum funcţionează?
Orice membru al comunităţii NextAds (denumit utilizator în urma înregistrării în sistem) are posibilitatea de a face bani prin intermediul prietenilor acestuia de pe Facebook, spre exemplu, aşadar, în urma feedback-ului obţinut din partea prietenilor acestuia în cadrul campaniilor rulate utilizatorul primeşte un comision în funcţie de vechimea sa în sistem, de rank şi de încasări anterioare.

E pe bune?
Da. Echipa NextAds, în colaborare cu Wild Media Romania au implementat sistemul pe reţeaua de socializare Facebook pentru a permite tuturor utilizatorilor acestei reţele să îşi poată monetiza profilul pe care aceştia îl au pe internet.


Aşadar, pentru toţi cei care vor să se înscrie în acest program dacă se grăbesc pot să beneficieze de un boost-up al contului de 10RON, limitat pentru primii 1 000 de utilizatori înscrişi!

Oricine doreşte se poate înscrie aici!

Articol preluat de pe blog.wildmedia.ro şi blog.nextads.ro.

Reacții:

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu am incercat si merge e chiar simplu cu ajutorul unor prieteni se poate http://inscriere.nextads.ro/?ref=27344

Anonim spunea...

O metoda buna de a face bani gasiti pe http://www.bani-pe.net/

Jessie Aatiya spunea...

Hei numele meu este Jessie Aatiya eu sunt din Asia, eu sunt aici pentru a depune mărturie cu privire la modul în care am devenit super-actor în întreaga lume, cu ordinea Francmasoneriei, am fost profund în căutarea de ajutor, atunci când un prieten de-al meu, care este cel mai popular actor din Singapore , mi-a spus despre Adunarea Francmasoneriei, după ani de determinare a fi unul dintre primii 10 actor din întreaga lume, în cele din urmă am luat contactat cu ajutorul Lordului Davis, acum eu sunt fericit cu tot ce fac în viață astăzi, după ce am fost registru complet , Mă alătur Adunării, am primit suma de €50.000.000 ca beneficiul meu și salariul meu lunar, care este de €800.000, de asemenea, am fost dat protejat, faima, puterea de influență e. t. c, un lucru vreau să corecteze este că, Francmasoneria nu face sacrificiu uman sau rănit pe nimeni , dacă sunteți nou inițiat ei vă va oferi semințe de avere și să vă binecuvânteze cu înțelepciune, putere, influența e. t. c aveți nevoie pentru a fi de succes. Un alt lucru este că societatea au o binecuvântare specială pentru politicieni, fotbalist, și stele super. Fiind un membru al Francmasoneriei este o decizie personală, societatea nu vigoare sau implor oamenii să li se alăture. M-am alăturat pentru că vreau să realizeze visele mele și obiectivele în viață, nimeni nu ma forțat, și sunt foarte fericit să fie un membru astăzi, deoarece acestea au contribuit foarte mult la viața mea, făcându-mă unul dintre actorul popular din lume. Dacă sunteți interesat în aderarea la Francmasoneria contact birou cap prin E-Mail: unitednationalmasons@protonmail.ch sau WhatsApp Uniunea Europeană, +31687718900 pentru mai multe informații despre să se alăture Adunării.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro