marți, 24 ianuarie 2012

VIDEO SOCANT: Ce a patit o copila de 14 ani pentru ca a descarcat muzica de pe internetAcestea sunt scenele tulburătoare în care judecătorul Williams Adams din Aransas îşi bate fiica pentru că a îndrăznit să descarce muzică şi jocuri de pe internet. Toate acestea s-au întâmplat în 2004. Videoclipul a fost postat de curând de fiica lui ca urmare a unei neînţelegeri între ea şi tatăl ei, fata l-a ameninţat pe tatăl ei că dacă nu îi dă bani în continuare pentru maşina ei marca Mercedes atunci ea va posta filmuleţul pe internet, deşi tatăl nu ştia de existenţa acestuia.

După o mică perioadă în care filmuleţul a început să devină din ce în ce mai popular autorităţile locale s-au sesizat în urma unor plângeri ale unor utilizatori youtube. Deşi judecătorul Williams a fost anchetat acesta nu a păţit nimic, el însuşi declarând că "Îi oferea fiicei sale o corectare domestică pentru faptele pe care le-a săvârşit", şi faptul că el consideră că "descărcarea muzicii şi a jocurilor de pe internet" constituie o infracţiune, şi, mai exact, furt. Astfel, pe parcursul filmuleţului se poate observa cum tatăl agresiv o numeşte pe fiica sa o infractoare pentru că a îndrăznit să "fure" muzică şi jocuri de pe internet.

Ce credeţi? Acesta a procedat corect? Consideraţi că bătaia consistă ca fiind o soluţie pentru rezolvarea problemelor de genul acesta?

Reacții:

4 comentarii:

Arktinen.Susi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Arktinen.Susi spunea...

Ea nu merita asta,la urma urmei suntem multi care downloadam,e propria decizie,noi ne alegem calea,noi decidem pentru noi ce sa facem,cat despre nenorocitul de ta-su si'ar merita din plin o corectie,bataia nu rezolva,bataia produce/provoaca suferinta si/sau lasa urme atat fizice cat si psihice.

Anonim spunea...

Bataie e rupta din rai!

eddy spunea...

cum sa faci asa ceva este cel mai mare idiot hai zici o palma 2 da daca tot vroia sa o bata da nici in halu asta

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro