luni, 21 noiembrie 2011

Adevar local: EXCLUSIV - Claudiu Palaz vs Tusac Mihai-Claudiu VIDEO

Prefectul Constanţei, Claudiu Palaz a intrat în direct la Antena3 pentru a îi corecta pe moderatori şi pentru a le spune că domnul Tusac este INCORECT numit primar, şi că acesta nu ar trebui numit în acest fel deoarece a fost suspendat chiar de dânsul.

Nu cred că este cazul să fac comentarii, aşa că vă las pe voi să decideţi cine are dreptate sau nu:Urmează şi partea a doua în curând.

Reacții:

1 comentarii:

Motrogeanu spunea...

sunt pe deplin de acord cu parerea domnului Roman, intrucat prefectul de Constanta, dl Palaz e departe de a fi un reprezentant al guvernului in teritoriu, si are in palmares o multime de sesizari cu referire la nerespectarea unor hotarari judecatoresti definitive si irevocabile din partea unui primar din judet, dar in loc sa ia pozitie fata de acest fapt repetat, s-a raliat interesului personal si in prezent este partas prin ceea ce face cu primarul in cauza si ma refer la primarul de la Navodari care se declara" imparat la Navodari". Asa ca fata de Tusac, este o pozitie fortata pe care trebuia s- o ia numai dupa o Hotarare a Instantelor , nu de capul sau!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro