luni, 21 noiembrie 2011

Adevar local: EXCLUSIV (2) - Adevărul din perspectiva unor politicieni (VIDEO)

Pentru cei care nu au văzut deja emisiunea de la Antena3, ei bine, veţi putea viziona în exclusivitate momentele în care fostul primar Tusac Mihai-Claudiu menţionează "adevăratele motive" pentru care mangalioţii stau fără căldură (asta ma include şi pe mine) şi, nu ezită, de altfel, să dea vina pe "portocalii" de fiecare dată când are ocazia.

Cu puţin timp după ce termină ce are de spus ne trezim cu domnul consilier Ion Mincă... în direct. Moment în care domnul Ion Mincă îl defaimează pe fostul primar şi le cere explicaţii celor de la Antena3 cum de şi-au permis să-l aducă pe dânsul în platoul dumnealor. Ei bine... dacă credeţi că asta este tot... nu se termină aici, începe să spună de fapt că adevărul este că Mangalia a fost falimentată atât de Tusac cât şi de domnul deputat Iorguş... dar să nu ne pripim, haideţi să vizionăm înregistrările.

Domnul Tusac Mihai Claudiu spune:Iar domnul Ion Mincă intervine:Nu ezitaţi să lăsaţi comentarii cu privire la afirmaţiile celor doi (cât şi la afirmaţiile domnului prefect din articolul anterior).

Nu ezit să repet: trăim în ROMÂNIA!

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro