luni, 12 septembrie 2011

Adevăr actualizat: timpul trecător


Vara a trecut cu toate clipele de neuitat care se păreau să dureze o veşnicie. Însă nu a fost chiar aşa. Timpul a trecut mai repede decât ar fi trebuit să treacă iar într-un final ne-am trezit cu toţii în acelaşi loc: într-o zi de toamnă care a venit mult prea devreme.

Au fost multe zile în care am vrut să scriu un articol dar întotdeauna a intervenit ceva sau nu aveam starea necesară. Ultimul articol pe care l-am început (însă nu l-am finalizat) a fost la începutul verii, prin perioada în care erau acele audiţii la X-Factor, acel articol avea să dezvăluie multe lucruri penibile legate de organizarea acelor audiţii care au avut loc la Constanţa. Însă timpul nu este pierdut, nu în totalitate, urmează finalizat.

Pot spune că a fost o vară relativ scurtă, cel puţin aşa a fost pentru mine, dar partea bună din toată povestea asta este că am adunat foarte multe materiale (audio-video, imagini) pe care le voi folosi în viitoarele articole. Vă promit că o să vă placă.

O nouă mentalitate -- obiceiuri vechi


În ciuda celor întâmplate în vara asta cel mai interesant fapt a fost că am întâlnit foarte mulţi oameni, mulţi dintre ei am crezut că nu îi voi întâlni niciodată, dar uite că s-a întâmplat, şi din toate astea am învăţat că viaţa merită trăită din plin iar fiecare clipă trebuie savurată şi tratată că fiind ultima. După cum începe videoclipul de mai sus, niciodată nu ştim dacă ne trezim a doua zi. Totul este relativ. Viaţa este cea mai relativă.

Iar cel mai relativ lucru este că toţi vor să facă bani pe nimicuri s-au prin metode de doi bani de a îşi bate joc de alţii. Un model foarte simplu sunt cei de la eTarget. Stimaţii au un sistem foarte interesant care nu mă mai scoate de la 4 lei (profit) -- pe 100 de clickuri (pentru cei care nu stiu eTarget este un sistem de adevertisting online şi prin ei se poate face publicitate). Partea urâtă nu este că râmân la 4 lei, ci scad. Cu cât mai multe clickuri primesc, cu atât scad mai mult. Păi băi afaceriştilor, cum vreţi să vă ţin eu reclamele pe blogul meu când voi vă bateţi joc de mine pe faţă? În orice caz, situaţia este terminată iar reclamele au fost eliminate de pe acest blog. Am rămas doar cu cei de la adsense, în doar 3 luni am facut mult mai mult doar pe 25 de clickuri, aşa că este perfect.

Să trecem mai departe, ceva pe plan local.

Adevărul despre Mangalia

Se zvoneşte că fostul primar Zamfir Iorguş a câştigat în urma sondajelor de opinie în legatură cu viitoarele alegeri din Mangalia, acesta fiind în faţa domnului Mihai Claudiu-Tusac cu 30% mai mult. Ciudăţeniile astea mă sperie. Mai ales că îi vedeam pe toţi aceşti politicieni extrem de încântaţi de rezultatele sondajelor, (ah, da, în această vară am avut impresionanta ocazie de a avea oameni politici în jurul meu, destui de mulţi, de altfel), şi partea cea mai bună este că ei deja îşi pregăteau oamenii, discutau afaceri şi alte probleme de îinterese locale ş.a.m.d. O să încerc să nu intru prea mult în detalii pentru că nu m-aş opri niciodată. Asta-i viaţa. Toţi primesc influenţă, însă prea puţini o merită.

Cam asta este tot, destul cu politica şi aburelile lor de doi bani, să vedem ce-o fi şi toamna asta şi să sperăm ca vom supravieţui.

Back to oldies: Life goes on.
Revin în curând cu un nou articol. Enjoy!

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro