sâmbătă, 12 martie 2011

Adevărul despre Japonia

Cutremurul din Japonia care a avut loc ieri dimineaţă (orele româniei) a produs distrugeri majore atât din cauza faptului că acest cutremur a depăşit scara Richter, având o magnitudine de 8,9, cât şi din cauza tsunami-ului din Oceanul Pacific care s-a produs în urma cutremurului şi care pur şi simplu a "măturat" sute, poate chiar şi mii de locuinţe, autoturisme şi îmbarcaţiuni ajungând chiar şi până în America de Sud.Vârtejul (Whirpool) generat în Oceanul Pacific imediat după cutremur.

În ciuda tuturor speculaţiilor, cutremurul din Japonia NU are legătură cu încălzirea globală, cauzele fiind STRICT NATURALE, omul neavând nicio vină în producerea acestui cutremur.

De altfel, ştiri de ultimă oră susţin că o explozie controlată a avut loc la centrala nucleară de la Fukushima, explozia având loc după încercarea specialiştilor de la centrala nucleară de depresurizare, cu principalul motiv de a EVITA o astfel de explozie, însă se pare că o asemenea explozie a fost inevitabilă.

În urma exploziei a rezultat un nor alb radioactiv, cei din zonă susţinând că radioactivitatea a crescut de 20 de ori mai mult decât este normal, iar cei din apropiere sunt expuşi într-o oră la radiaţii cât pentru un an de zile.

Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru cei care au fost afectaţi de aceste dezastre naturale, care se pare că şi-au făcut apariţia în cel mai neprielnic moment posibil.

Cutremurul a cauzat (estimări):

peste 500 de oameni decedaţi.
peste 1500 de oameni răniţi.
peste 750 de persoane dispărute.

Un număr considerabil de oameni au rămas fără acces la apă potabilă şi alte resurse necesare supravieţuirii.

State precum Marea Britanie, SUA, Rusia, şi multe altele, până la cel mai mic stat precum Mongonlia s-au oferit să ajute statul Japonez cu tot ce le stă în putinţă.

Luna este de vină?


Există speculaţii susţinând că acest dezastru natural a fost cauzat din cauza fenomenului astral numit "superlună".

Acest fenomen astral este în plină desfăşurare în aceste zile -> apropierea lunii de pământ care are punctul culminant peste opt zile, aceasta reprezentânt o mişcare extrem de periculoasă care a cauzat de fiecare dată catastrofe.

Super Luna este un fenomen în plină desfăşurare. În această perioadă astrul se apropie de pământ, distanţa dintre pământ şi lună urmând să scadă de la 384.000 de km (distanţă normală) până la 360.000 de km, mărind efectul de atracţie a Lunii.

Astfel, din cauza atracţiei sporite, Pământul îşi modifică forma, alungindu-se. Alungirea pământului provoacă mişcări masive ale scoarţei terestre, momente în care se declanşează cutremure.

19 Martie - punct culminant, sfârşitul lumii?
Având în vedere cele întâmplate în ultimele ore nu putem decât să sperăm ca totul va fi OK şi ca nu este decât o prezumpţie greşită. Cutremurul nefiind cauzat de apropierea Lunii de Pământ.


Surse:
Truth is Contageus
PrisonPlanet
hotnews.ro
CNN
BLOOMBERG

Reacții:

2 comentarii:

Alex Io spunea...

goooo planet....>:-D

Anonim spunea...

O metoda buna de a face bani gasiti pe http://www.bani-pe.net/

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro