miercuri, 12 ianuarie 2011

5 comentarii:

Roxy spunea...

GENIAAL :x

Subiectul asta...stii bine ca e pe placul meu asa ca am savurat fiecare secunda din fimuleet cu cea mai mare placere.

Superb a iesit, la cat mai multe in genul asta :X
Bianca.

P.S.:Muzica(din Donnie Darko 8->) se potriveste perfect si creaza o atmosfera misterioasa si interesanta.
[Wake up...come closer.. =))]

>:D<

Crys spunea...

Yeps, va urma si partea a doua;
mici detalii tehnice: vom vedea mesaje demonice in unele dintre cele mai cunoscute melodii din toate timpurile... controverse... diverse, si multe altele!

-- nu o sa va stric surpriza asa ca nu o sa mai zic xD

In curand! :p

V5 spunea...

Pot sa spun ca nu ai drepate.Daca analizezi putin si accepti mai multe variante o sa iti dai seama.
1 Violenta mereu apare cand mintea e condusa de alcool.Pun pariu ca asta se intampla chiar inainte sa apara televizoarele.Deoarece tu ai un fel de prag care te opreste sa pocnesti o persoana care te enerveaza,dar sub influnenta bauturii nu mai ai acel prag.
2Acele mesaje inversate sunt simple aiureli.O melodie inversata reprezinta haos.Iar creierul tau va face ordine in haos cand va asculta acea melodie inversata.Iar daca e scris tu vei crede ca e exact ce scrie acolo, chiar daca nu e asa.Incearca sa asculti o melodie inversata cu ochiii inchisi si dupa sa te uiti sa vezi daca ai nimerit ce scria acolo.Difera de la persoana la persoana.
3Industria e facuta sa manipuleze.Adica asa functioneaza.La Tv daca urmaresti un film cred ca prinzi aprox. 5-6 pauze publicitare.Iar daca vezi 4 filme de exemplu ajungi sa vezi aceasi recalama de apox 20 de ori. Si daca ai de ales dintre 3 produse.Doua de care nu ai auzit si 1 pe care l-ai vazut la Tv subconstientul tau te va indruma spre cel de la TV.
Dar nu te contrazic , exista manipulare, dar multi o accepta , unii ca noi nu sunt de acord, insa incearca sa nu crezi ca orice e manipulare.Lucrurile nu sunt asa de simple cum par "Deschide-ti al 3-lea ochii ca sa vezi"

Crys spunea...

@V5

Backmasking
<- Aruncă un ochi pe aici.

John Holly spunea...

BINE ATI VENIT IN LUMEA ILLUMINATI CLUBUL INFLUENTEI FAMOASE, STAR ... este cea mai veche si cea mai mare fraternitate din lume formata din 4 milioane de membri ... Suntem o familie sub un tata care este Fiinta Suprema. .. Aici credem că ne-am născut în paradis și că nici un membru nu ar trebui să lupte în această lume .... Dacă viața ta nu merge așa cum o dorești și ai vrea să o schimbe, aderați la Illuminați astăzi pentru a obține 100.000 de dolari la fiecare zi $ 3.000.000,00 de binecuvantare pentru calitatea de membru și de aderare la ceea ce îți place să faci cel mai bine .... Online de inițiere imediată Înscrierea membrilor noi este acum deschisă online acum! .... Dacă sunteți interesat Email: agentpatrick5@gmail.com OrWhatsApp himOn +2348055329159 Notează membru serios Aplicați .... Vă rugăm să vă asigurați că v-ați hotărât înainte de a răspunde la acest e-mail.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro