sâmbătă, 18 decembrie 2010

Adevărul zilei: Plăcere orbitoare

Cât de ciudat ar suna, am dat peste un articol interesant care chiar merită atenţia noastră pentru că în afara faptului că este "oarecum" amuzant (facând legatura cu actul care are loc) şi m-am hotărât să vă fac cunoscută următoarea întamplare...

Pentru început... o întrebare!? - plăcerea trupească este cu adevărat o plăcere pentru mulţi oameni, aşa-i? Dar v-a trecut vreodată prin minte că plăcerea trupească poate să ducă şi la mari neplăceri?

Ok. Ce vedem în imaginea aceasta? Un cuplu - un el şi o ea, aşadar, să continuăm. Ce se ascunde în "spatele" acestei imagini?

- Momentele care vor urma, sau care au avut loc?
- Clipele incendiare dintre cei doi care s-au întamplat?
- Senzaţia de satisfacţie pe care o arată "domnişoara" din poză?

Ok, destul cu întrebările. Să dăm un răspuns concret.

-- în spatele acestei imagini se ascunde un adevăr dureros: domnul din imagine îşi pierde vederea (temporar) în timpul fiecărui act sexual pe care îl are; nu este o glumă.

Aşadar, un bărbat a fost nevoit să apeleze la ajutor medical după ce de fiecare dată când săvârşea un act sexual acesta îşi pierdea vederea, adică orbea, pentru o perioadă limitată de timp.

Pacientul îşi pierdea vederea de fiecare dată când ajungea la climax, într-un mod ciudat, acestuia nu i se întâmpla nimic asemanător în niciun alt moment în care facea orice altă activitate obositoare/intensă.

Raportul original, publicat la Departamentul Oftalmologic de la Spitalul Glostrup al Universităţii din Copenhaga, a descoperit cauza acestei condiţii ca fiind vasoconstricţia - unde pereţii muşschiului se contractă în jurul unui vas de sânge, restricţionând curgerea sângelui.

Doctorii s-au gândit în primă instanţă că o embolie ar fi cauza acestei "orbiri temporare".

Într-un sfârşit, bărbatul a fost "vindecat" cu ajutorul medicamentelor care au influenţat mărirea vaselor de sânge.

Aşadar, sexul e plăcerea plăcerilor, care duce până şi la orbire...


Articol preluat de pe dailymail.co.uk.

Reacții:

1 comentarii:

Anonim spunea...

gen "una calda un rece" :))

foare tare articolul cristi.

la mai multe :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro