sâmbătă, 26 decembrie 2009

I only ask of God (the MSN bot story).

Genial, acest an se apropie de sfarsit. Craciunul este pe terminate, tot ceea ce am facut acest an va ramane in trecut, tot ce urmeaza va forma viitorul. Aceste sarbatori au inceput sa ia o amploare imensa, si fiecare roman sa isi formeze propria perceptie a acestora, sa uite de orice altceva si sa nu se gandeasca decat la ceea ce vor ei, la lucrurile care li se par lor importante, aceasta este o mentalitate dureros de incorecta. Poate ca totul s-a schimbat in ultimii ani, este foarte posibil ca noi sa fim influentati de toti factorii din jurul nostru, sa ne lasam sa fim 'manelizati' in mod constient. Tin sa specific ca nu am nimic cu nimeni, nu discriminez pe nimeni si nu doresc sa evoc nimic (rau).

-- Prostia este pe primul loc. Stand, gandindu-ma la ziua de azi si cele care au trecut, nu pot decat sa spun ca oamenii continua sa involueze (da, acest proces a inceput inca de acum cativa ani) -- drept dovada, ca un lucru minor, eu, deobicei, mai vizionez programe TV romanesti, in lipsa de activitate (ProTV, Antena1, PrimaTV), astfel, in fiecare an am avut ocazia sa observ acele spoturi publicitare care nu fac altceva decat sa atraga audienta in pragul sarbatorilor, mai specific -- trec direct la subiect -- daca imi amintesc bine, acum doi ani s-a intamplat prima data cand un post TV a difuzat "manele" in timpul emisiunii de revelion, OK, am inteles, era criza, 25%+ din populatia romaniei asculta aceasta 'muzica' -- fie. Anul trecut -- in jur de 2+ canale de televiziunie (respectabile, desigur) au difuzat cel putin 20+ de minute de 'muzica manelistica'. Ok. That was it! Am considerat ca nu mai este nevoie sa ma intreb daca anul acesta se vor mai difuza tot atatea. Nu, pentru ca deja au difuzat pe parcursul acestui an probabil un numar mult mai mare de minute/ore/zile decat vor fi difuzat in timpul acestor revelioane, so, it sucks. I resign.

Destul despre 'manele', hai sa va arat ceva interesant si amuzant:Ei bine, acum ceva timp, cand eram pe PC si incercam sa editez o melodie un utilizator m-a racolat pe MSN. Ok. That was the lamest moment of this year. Aveti grija la roboti d'astia, sunt de groaza. Sunt facuti in asa fel incat sa te faca sa crezi ca sunt persoane adevarate. THAT SUCKS!

-- Daca ar fi fost altcineva probabil ca ar fi fost tentat sa fie virusat. THAT COULD'VE BEEN COOL! hehehe, it's still lame tho.

Ei bine, Craciun fericit tuturor, toate cele bune.
-- "If one night a big fat man jumps in at your window, grabs you and puts you in a sack...don’t worry, I told Santa I wanted you for CHRISTMAS. Merry Christmas!" -- That was fun :)

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro