vineri, 4 decembrie 2009

"Happy to be here..."

Cred ca a venit timpul sa mai postez si eu ceva nou pe acest blog, dupa o lunga pauza 'continua'. Obisnuiam sa gandesc ca nimic nu se poate intampla atata timp cat nu-mi doresc sa se intample acel lucru, analog si pentru lucrurile pe care mi le doresc. N-am crezut niciodata ca o sa-mi doresc un lucru atat de tare incat o sa reusesc sa-l primesc. N-am crezut niciodata ca anumite lucruri pot veni pe neasteptate si te pot lua prin totala surprindere, revin la cuvintele de anul trecut: "viata este aleatorie", oare? Heh, intrebarea asta obisnuiam sa mi-o pun acum un an de zile, obisnuiam sa cred ca visurile mele nu se vor implini niciodata, credeam ca nimic nu poate fi mai rau decat a avea o astfel de viata, plina de intrebari, cu foarte putine raspunsuri.

Revenind la viata mea, si la 'problemele' pe care le intampin in ultima perioada, pot considera ca poate dorinta mea nu are importanta, in anii trecuti cand imi puneam ceva in minte, cand doream sa realizez ceva, ei bine, o duceam pana la capat. Imi place sa cred ca stiu sa ma descurc cu lucrurile de genul asta, insa este posibil sa am parte si de anumite 'piedici', sau 'capcane' puse in calea sortii (contrazicere cu ce am specificat mai sus), insa eu ma regasesc privind catre viitor si incercand sa realizez tot ce imi este cu putinta.

Perioada de 'adolescenta' si intamplarile 'specifice varstei' se pare ca momentan predomina tot ce se intampla in viata mea, la momentul actual, tin sa cred ca pot avea si eu dreptate, intr-o oarecare masura, nerespectand tiparul specific si incercand sa-mi creez o cale catre realizarea oricarui lucru pe care-l doresc. M-am schimbat, asa este, insa nu in totalitate, pot spune ca sunt acelasi tip cum eram si acum 2 ani, pot spune ca atunci eram altfel, daca o spun asa, pot considera multe lucruri, de la tot ce mi s-a intamplat pana acum pana la ce este pe cale sa mi se intample.Dupa toate acestea, incerc sa cred ca faptele mele nu sunt aleatorii, ca tot ce se intampla in jurul meu se intampla cu un motiv anume si ca intr-un sfarsit voi ajunge sa ma bucur si eu de ce am si de ce-mi doresc, poate ca voi primi, si eu, intr-un sfarsit, ce mi se cuvine, sau eu stiu... de unde sa stiu eu ce mi se cuvine?

I'm no wise man, I'm no random guy. I'm just a simple kiddo waiting to get what he wants, or I don't know...
I always try to do something that could actually help the others, thus, I help myself when I'm finished with the others.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro