duminică, 17 mai 2009

Unu... doi...?

In sfarsit m-am decis sa scriu un articol dupa o pauza de mai bine de juma' de an (avand in vedere faptul ca am facut o oarece pauza intre celelalte articole) si spun intr-un mod ciudat cu o durere pe suflet si un regret amar: "M-am schimbat". Ah, da, din pacate mi s-a intamplat. Ideea principala ar fi ca nu mai sunt ceea ce eram inainte, si nici inainte nu eram ce am fost inainte de inainte, ah, blufez. Ca deobicei, nu cred ca m-am schimbat foarte mult in scrierea articolelor, din moment ce nu am mai scris unul de ceva vreme, chiar nu am avut ocazia sa relatez tot ce mi s-a intamplat plus ca am fost foarte ocupat si rareori imi aduceam aminte de existenta blogului... sau alte chestii de genul asta.
Am fost prea preocupat cu soarta mea de licean decat chestiile minuscule si neinteresante pe care le 'administram online' si astfel am omis toate 'aiurelile acestea'. Am trecut prin multe, damn, un an cat pentru zece, si totusi exista chestii pe care nu le-am facut sau cel putin nu as fi vrut sa le fac, in orice caz, life goes on (as usual).

-- O sa inchei articolul acesta cum le-am incheiat si pe celelalte, adica o sa-l 'continui mai tarziu', ehm, da, ceva de genul acesta.

- Life is brilliant.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro