joi, 23 octombrie 2008

Sad Event(s)

Stau si ma gandesc, dupa o zi intreaga de "munca psihica", pornind de la scoala pana la efectuarea solo-ului, ah, ce penal a fost. Ma simt plagiat, cum zicea Eliade, heh, poate ca nu chiar asa, dar ma simt aiurea, nejustificat, stau si ma gandesc cum imi pot da seama... ah, am uitat ideea, o musculita verde a inceput sa zboare fix in fata mea, am uitat totul, in fine.
Am analizat putin articolele mele anterioare, adica, le-am analizat din amintiri, si am realizat un lucru uluitor, eu intampin acelasi lucru in absolut fiecare articol, ah, adica, ABSOLUT FIECARE DIN ELE, ciudat, nuh ? Ma rog, ideea fiind ca eu intampin viata ca fiind o chestie trecatoare, insa care ne da batai de cap continue, poate chiar nesfarsite.

(prevederi psihologice, 23/10/08)

Simt uneori ca poate deveni o dezamagire proportionala, adica, de la faza in care proful de mate' vrea sa ii cant "Prohodul" la chitara, pana la faza in care profa de franceza se arata interesata de poeziile mele, ciudata chestiune, dap, foarte ciudata. Asta ma duce iarasi la gandul meu etern ca interesul se afla peste tot, dar fata de anii care au trecut pot afirma ca interesul creste succesiv pe zi ce trece, arata ca o coca de pizza, ca un aluat in continua crestere, ca o tara care simte nevoia de expandare totala, insa, toate acestea la un loc duc la dezastru.

Realizez uneori ca nu am idei, adica, ori sunt in pana de idei, ori pur si simplu nu am chef sa scornesc nici o idee, sau nu vreau, eu stiu mai bine (cred), si ma gandesc cum e posibil sa ma dispretuiesc facand toate acestea, adica cum pot sa ma regasesc in mine insumi cand eu nici macar nu imi gasesc propriul interes, eh, prea complicat pentru mine (sau poate ca nu vreau).

Oricum, nimeni si nimic nu intrece omul, atotputernic si atotstiutor, insa, intr-un sfarsit, muritor.

[Articol dedicat tuturor celor care sfarsesc din viata, tuturor nefericitilor care isi gasesc fericirea, tuturor simplistilor care traiesc eternitatea.]

Reacții:

1 comentarii:

PiNky spunea...

Intradevar o dezamagire extraodinar de mare pentru proful de mate.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro