sâmbătă, 11 octombrie 2008

Born again

Dupa 2 luni de liniste totala si de nimicuri neinteresante in care nu am mai apucat sa scriu nimic pe acest blog, imi pare oarecum rau ca nu am mai scris nimic pe aici.
02 August, ultimul articol a fost postat atunci, am zis eu ca o sa-mi postez toate poeziile, insa si acest plan a esuat, sa presupunem ca de acum incolo o sa-mi fac timp sa mai scriu macar 3-4 articole / saptamana, macar de dragul de a mai ma goli putin, ma simt prea plin si am nevoie de ceva care sa ma ajute sa scap de povarile acestea pe care le duc.
Noutati, eh, multe, si probabil ca am sa le descriu in urmatoarele articole pentru ca varietatea de noutati nu poate fi descrisa intr-un singur articol, adica ma rog, ar putea, daca as sta acum, dar sincer, n-am timp acum, de ce ? Pai citesc un roman.. pff, la ora 8:39 eu citesc un roman, ce romantic. Dar ce-am sa fac, viata merge mai departe oricum.
Mi-a fost dor sa scriu aici, da, chiar mi-a fost dor, pentru cei care poate i-ar interesa nimicurile mele neinteresante am sa incep sa scriu nimicuri interesante de acum incolo, sa speram ca o sa dea roade, macar acolo, cat de cat.

Ah da, hai ca dau cateva detalii ca sa nu muriti asa, ca n-ati aflat nimic, ei bine, dupa cum toti stim, a inceput scoala ( acum o luna ), da, si am intrat clasa a 9'a, ahh, nu vreau sa comentez, cred ca am sa comentez in viitoarele articole ca sunt prea multe de comentat, asa ca deocamdata sa ne axam pe ideea ca totusi am intrat clasa a 9'a, si am mai avansat cu un an in viata mea "aleatorie".
Da, s-au schimbat multe, si am adaugat si cuvantul "aleatoriu" in des-folositul meu limbaj, ei bine, asteptati, si o sa vedeti.

And so, Life goes on.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro