marți, 22 iulie 2008

We are the cha..

Ascult Queen si scriu un nou articol dupa o perioada de "pauza".. Incerc sa trec din nou la concluziile mele prea-filozofice =)).. ohh iar imi amintesc de clasa a 8'a :| dang.
Parca ieri eram la scoala si eram la tabla cu profu' de mate.. ohh.. mda, sa trecem la ce ma macina, de fapt la ce m-ar macina.. cine nu doreste sa afle despre mine sau sa citeasca despre intamplarile mele, sus, in partea dreapta a Browserului, aveti un X, ei bine, apasatil.

Asa, deci, in ciuda iluziilor mandatorii si coincidentelor aleatorii, incerc sa-mi dau seama cum e viata [ metafora neigienica ], si uneori realizez ca ori vreau sa traiesc prea mult, sau chiar uneori deloc. Momentele se imbina si deseori iese un nimic magic prin care eu inteleg ca trebuie sa ma simt penibil de aiurea, mda, cum spuneam, nu are sens.
Ma gandesc uneori daca oare am omis ceva de-alungul anumitor pasi pe care i-am facut de cand sunt pe pamantu' asta, eh, toata lumea greseste, poate unii mai mult, altii mai putin, uneori e bine sa recunoastem si poate alteori e mai bine sa nu facem nimic si sa lasam timpul sa mearga mai departe.
Poate ca nu sunt cel mai "tare" om de pe pamant, poate nu sunt perfect, poate nu le stiu pe toate si poate chiar nu am dreptate, insa un lucru o sa il spun mereu si o sa il ridic cat se poate: life goes on.. ehh, poate nu asta vroiam sa zic, dar uneori nu trebuie sa zicem chiar tot ce gandim ca este foarte probabil sa uitam ce am vrut sa afirmam de la bun inceput.

Vara este pe terminate, eu n-am realizat nimic.. cine stie ce "interesant" de-a lungul verii asteia, poate.. unele lucruri nu's de mine.. mda..

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro