miercuri, 25 iunie 2008

Ohne DichAm tot ascultat melodia asta.. de vro' 10 ori pana acum, ma rog, nu conteste, ce conteste este ca.. adevarul este ca m-am indragostit de ea.. de melodie.. :D dar m-am indragostit.. si ma tot indragostesc de fiecare data cand o vad.. de ea :) se stie.. chiar daca m-o fi bulversat ea.. asa sunt toate.. oricum fetele nu prea stiu ce vor.. insa asta este, viata merge mai departe.
Melodia asta ma caracterizeaza, sau mai clar si mai sincer spus, ma caracteriza pana acu o saptamana.. sau cine stie, totul este adevarat.. ma uit(am) la toate filmele noi.. o vedeam printre randuri cand citeam o noua carte.. oricum, toate au trecut, si numai are importanta :)

Tot ce are importanta este ca o sa mai dau odata play la melodie si o sa scriu cateva randuri in acest articol, si poate o sa ma mai descarc si eu putin.

Warning: Daca nu aveti chef de sentimentalisme apasati pe butonul rosu, de sus, marcat cu X.

Asa, sa continuam, am venit de la munca, sunt mort de oboseala, ma doare capul, simt ca mor.. simt ca pur si simplu numai rezist, in sensul ca VREAU CE MERIT! Mda (nu va ganditi la bani, ca am destui), ci problema este ca soarele ma omoara, si vreau si eu.. sa stau linistit.. si sa pot sa-mi traiesc idiotenia asta de copilarie (sau ce-a mai ramas din ea) asa cum trebuie, fara regrete, fara amagiri si cu atat mai putine dezamagiri. Am sa incerc sa fiu sincer, sunt obosit, poate nu sunt coerent, dar cel putin totul este ok, sau incerc sa fac sa para. Am impresia uneori ca mi se indeplinesc dorintele, dar problema este alta, mi se indeplinesc, dar nu sunt sigur daca este real sau daca a ramas vis, nu sunt sigur daca fac bine sau daca fac numai greseli, poate ca sunt sigur de un lucru.. te vad in toata femeile.. pe care am impresia ca le iubesc..

Inca mai gresesc.. :) asta-i viata, iar viata merge mai departe, nu pentru ca zic eu, sau pentru ca zici tu, ci pentru ca asa vrea ea.

[Am schimbat titlul articolului pentru ca s-a schimbat melodia :D]

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro