joi, 19 iunie 2008

No other love..

[Articolul asta trebuia sa fie postat pe 19.06] -> insa l-am continuat pe 22.06 pentru ca a ramas ca schita si nu a fost publicat.

Ce melodie.. ce melodie.. ce.. viata.. oh Duamne.. iar ma descarc :) nu degeaba s-au facut blogurile.. deci.. nu stiu ce sa mai zic, nu stiu ce sa mai fac, si totusi ma simt vinovat, dar nici de asta nu stiu de ce.
Dar stiu un lucru, si de la un timp, il stie toata lumea.. sunt un nebun.. asta asa este, insa nu stiu de ce.. dar uneori simt ca nu fac bine ce fac.. iar alteori.. imi doresc sa fi facut mai mult.. [ nu luati in seama.. alte nonsensuri d'ale mele ]
Ma gandeam sa numai scriu articolul asta.. insa vreau sa ma mai confesez putin..
--
Cam pana aici scrisesem articolul, insa nu l-am publicat.. sa incerc sa-l continui.. Aveam o stare oarecum aiurea acum cateva zile cand am inceput articolul, si ascultam melodia aia.. sincer.. nu inteleg ceva.. dar o sa explic in articolul urmator.. deocamdata sa vedem despre ce era vorba..
Ei bine.. dupa cum multi stiu.. mie imi place sa pun suflet.. in orice.. desi in ultima perioada am fost "pus la pamant" de catre stresul prin care am trecut.. insa totul o sa se termine spre sfarsitul lunii asteia.. toata munca mea.. o sa vedem.. daca a fost sau nu in zadar.

In orice caz, viata merge mai departe.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro