duminică, 22 iunie 2008

Iubire..

De ce noi.. oamenii.. in general, avem niste obiceiuri asa de stranii ? Adica.. nu vorbesc de alea dezgustatoare.. ca deja mergem prea departe.. vorbesc de chestiile astea precum iubirea.. si shits alike', de ce, fetele, femeile au obisnuinta de a te face sa te indragostesti de ele.. ca dupa.. sa te tina pe uscat ? Asa ne este menit tuturor ? Am vazut ca nu chiar tuturor..
Nu-i mare lucru' de spus.. insa simt din nou ca m-am indragostit.. cred ca fac bine, sper sa nu se sfarseasca.. si sa primesc o lovitura grea.. ca drept razbunare pentru faptele mele de mai dinainte, nu pot decat sa sper.. ca oricum.. motto-ul meu ar trebuii sa fie "Speranta moare ultima", asta e deviza mea, cu ajutorul careia am reusit sa strabat niste momente, cum sa spun, niste momente care au avut mare importanta in viitorul vietii mele, si chiar prezentul.
Am incercat sa nu uit de inima mea niciodata pana acum, am incercat sa pot sa fac sa para totul ca intr-un vis, adevarul asta e, sunt un visator, insa cand visele se implinesc, e clar ca urmeaza un sfarsit tragic, este clar ca o sa ma trezesc prea tarziu ca sa pot realiza ce este adevarat.. si ce este.. doar o amagire.. totul se va dovedii in curand.. ca doar.. visele nu dureaza, nu-i asa ?

A venit vorba de vise.. ea e visul meu.. si cica.. eu sunt visul ei.. oare ? Nu pot sa-mi dau seama, si asta doar pentru ca m-ar durea prea tare ca sa aflu adevarul crunt, dar totusi mai exista o licarire de speranta ca unele lucruri sunt adevarate, dar de ce ma stresez eu cu astea ? Sunt tanar.. am 15 ani.. si totusi.. parca n-am..
Sa vedem ce o sa fie si in vara asta, sper ca nu am facut/fac vreo greseala pe care o sa o regret de curand.. sper ca am si eu noroc.. sper :)

Life goes on.. si eu sunt strapuns de iubire..

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro