luni, 23 iunie 2008

Cum poti sa faci o persoana sa te iubeasca..

In sfarsit am ajuns de la munca, am reusit sa scap si de ultimii "turisti" veniti care doreau sa ia tot soarele numai pentru ei.. mda.. ce oameni :)
Am avut parte de o zi.. extravaganta.. am stat toata ziua si am meditat asupra intrebarii care reprezinta topicul Articolului, concluzia la care am ajuns.. o sa o aflati peste cateva randuri, pana atunci, nu sariti.. si ascultati o poveste :)
Din totdeauna iubirea nu a fost un lucru foarte respectat, cel putin in ultima vreme asa am observat, iar problema este ca iubirea este deseori confundata cu anumite interese (ca deobicei de altfel), si asta ne face sa ne inselam propriul suflet si sa ne mintim la nesfarsit.
Niciodata nu a fost greu sa spunem "te iubesc" sau sa flatam anumite persoane care provoaca directii in viata noastra, insa, niciodata nu ne-am dat seama intradevar cum se numeste acel sentiment pe care il simtim cand spunem acele 2 cuvinte, si nu numai atat.. si uneori trebuie sa meditam asupra momentului.. pentru ca nu se spune oricui.. si nici oriunde.. [ pe asta eu am scos-o =)) ]
Mda, si sa continuam cu subiectul principal, si anume "Cum poti sa faci o persoana sa te iubeasca..", ei bine, raspunsul e simplu, nu e mare scofala, pentru ca nu poti sa faci o persoana sa te iubeasca, a, da, ma contraziceti, insa atunci cand cica "reusesti sa o faci sa iti spuna te iubesc" nu trebuia neaparat sa fie si adevarat acel lucru, poate fi doar o iluzie de altfel.
Prin nenumaratele mele incercari, adica din propria experienta, am ajuns la concluzia ca dragostea nu are moment, nu are timp si nu are nici pereche, iar atunci cand ne asteptam mai putin, ne indragostim, insa sentimentul deobicei nu este reciproc, dar la concluzia asta ajungeti dupa anumite criterii.. pe care mi-e lene acum sa le enumar, oricum, ce e important este ca topicul nu are sens pentru ca nici macar nu exista, ci eu l-am inventat :)

Si totusi inca mai traiesc cu impresia ca te iubesc.. si tu spui la fel.. sper sa nu ma confunzi.. mda.. dezamagirea vine pe un cal alb :)

[iar eu ma bag la un dush cald..]

Reacții:

3 comentarii:

Anonim spunea...

foarteee prostt tot ce ai scris..daca te crezi amuzant/a iti zic in mod sigur nu esti..

Crys spunea...

@Anonim

Postarea este scrisă în 2008 -- pe când blogul acesta nu era "adevar.net" ci doar un simplu blog personal cu însemnări personale :) articolul acesta este o însemnare personală, nu am facut decât să-mi exprim sentimentele pe care le aveam la perioada respectivă.

No offense.

Crys spunea...

Ah, şi dacă ai ajuns aici de pe google încercând să găseşti "farmece" de a face o persoană să te iubească te anunţ că nu există niciun mod de a face lucrul acesta.

Iubirea vine de la sine, nu trebuie să forţezi pe nimeni să te iubească :)

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro