duminică, 29 iunie 2008

Cine o sa mai.. ?

Nimeni nu a incercat vreodata sa vrea macar sa inteleaga cine sunt eu, cu adevarat, nimeni nu m-a auzit pana acum cu adevarat, nimeni nu m-a dorit pana acum cu adevarat, insa deocamdata nimeni nu mi-a zis ce simte pentru mine.. cu adevarat.. Nu e o ironie, sau, cine stie, se poate. Nu ma plang de nimic, ca nu as avea motive, deocamdata experimentez viata, poate in ultimul timp am uitat.. am uitat sa nu incerc sa iau viata prea in serios, si asta am facut, am exagerat, si acum imi pare rau, chiar daca uneori ma simt aiurea, nu trebuie sa incerc sa fac pe cineva sa ma inteleaga, cel putin, nu inca, este destul timp mai incolo, deocamdata inca mai sunt in stare sa imi plang singur.. sa ma compatimesc singur, si asa reusesc sa zic ca "viata merge mai departe".
De 3 ani au inceput sa mi se implineasca visele, si la propriu si la figurat, si tot incerc sa ma inteleg pe mine insumi, ce vreau eu de fapt ? Ce vreau sa inteleg ? Ce vreau sa simt ? Ce vreau sa am ? Raspunsurile raman deocamdata necunoscute, sau, poate, doar probabile.
Uneori stau si ma gandesc.. as putea sa fac multe.. sa realizez multe.. dar deseori ma lovesc de ziduri.. de ziduri omenesti, deoarece lumea s-a schimbat, da, m-am obisnuit cu ideea, ca lumea s-a schimbat, si este intr-o continua schimbare, dar asta nu inseamna ca sunt si eu nevoit sa ma schimb, nu, nu este necesar, asa deduc eu, pana acum nimeni nu a incercat sa-mi schimbe parerea, viata merge mai departe, indiferent de situatie.

Cine crede ca ma cunoaste, doar are impresia ca ma cunoaste, cine crede ca nu, ma cunoaste cu adevarat.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro