marți, 13 mai 2008

Articol Nehotarat

In lipsa de inspiratie, sau mai bine zis de conspiratie, in timp ce ascult Red Hot Chilli Peppers incerc sa scriu articolul asta, sau mai bine zis sa ma descarc putin in articolul asta.
Am avut o zi... hmm... pot sa zic... splendida, ba nu, o zi oarecare. Adica oarecum oarecare pentru ca azi am avut un "examen", mda, si nu stiu dar m-a apucat melancolia, un fel de depresie de aceea vaga de care nu poti scapa decat daca ai pe cineva langa tine pe umarul caruia ai putea sa te descarci, si cum asta nu este prezent la mine, ma rog, il am pe fratemio sau pe restul familiei mele, dar de fapt, nici nu stiu de ce ma gandesc la asta, e ciudat, viata e ciudata, dar desi in ciudatenia asta eu incerc sa merg mai departe.

Life is brillant, neavand alte prioritati, eu imi traiesc viata, adica, traiesc acel lucru care inseamna viata, si trec prin diferite tampenii de-a lungul vietii care isi au sau nu rostul, insa un lucru e sigur, nu traim degeaba, asa se zice. Deseori ma gandesc care e scopul vietii, unii si l-au gasit, altii inca il mai cauta, iar unii l-au pierdut de mult, si numai e de gasit, uneori ma tem ca o sa imi pierd si eu acel scop daca nu ma tin bine pe ata pe care inaintez cu greu, sper totusi ca nu o sa se intample lucrul asta, ca oricum, speranta moare ultima, nu-i asa ?
Hmm nu-mi pot explica visele astea pe care le-am avut lately, desi nu au pic de noima, adica nu o sa se implineasca, and I mean never, mda, totusi, eu sper, ca totusi, viata merge mai departe, si fara speranta, fara scop, inaintam pana cand atingem neatinsul...

Ti-as spune te iubesc dar m-ai parasi,
Ti-as spune ca urasc sa traiesc,
Ti-as spune ca tu esti motivul vietii
Dar as uita ca nu pot sa nu te doresc...

*** Unele cuvinte nu se spun niciodata, sau probabil ca noi nu vrem sa le spunem, iar motivele pentru care nu facem acest lucru nici noi nu le stim, sau poate ca, nu vrem sa le stim, probabil ca nu o sa am niciodata curajul sa-ti spun te iubesc.
Ultimele cuvinte sunt specials for (my) lovers..

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro