joi, 13 martie 2008

Intoarcerea Marelui Trinom

Da, are treaba cu matematica, nu chiar in mare parte, dar are cat de cat. Oricum formulele sunt simple, pentru cei care stiu desigur, eu n-am nimic, ma rog, sa lasam matematica la o parte (asta a fost partea) si sa vedem ce avem de spus, hmm... Ei bine, azi suntem in 13, am observat pana din prima ora (de matematica) de la 8, colegii mei au luat niste note destul de ... 'frumoase' daca pot spune asa, pe data de '13', ehh, nu prea sunt superstitios, azi nu mi sa intamplat nimic rau incat sa zic ca uras data de 13, insa, nu as fi vrut sa fiu in locu' la ceilalti colegi de-ai mei, azi a trecut ca prin mirare peste mine cand a venit randu' sa imi ia caietu' sa vada ce am scris, ehh, eu scrisesem bine, si am ajuns undeva, dar nu terminasem problema aia, si uite cum am scapat, frumos, nu-i asa ? Mda, pana la urma tot de matematica am ajuns sa vorbesc, whatever, numai conteaza.
E enervanta vremea asta, ba e cald, ba e soara, ba sunt nori, ba ploua, DAMMIT! Ce se intampla ? Facand o mica paranteza vreau sa zic ca ma uimit cata implicare au unele partide in 'Mangalia noastra', precum Partidul Conservator, nu, nu am nimic cu ei, ii respect, acu nush cat de adevarat o fi ce spun ei si nici nu prea ma intereseaza (ma rog, unele lucruri ma intereseaza, dar nu toate), insa, mi se pare nice ce fac, adica se implica in genul ca fac tot felu' de chestii gratuite, azi am primit un ziar :| Adica ma rog, cred ca o parte din ziar, dar a fost interesant oricum, desigur, ce oare sa scrie in acel ziar, lucruri incriminatorii despre celelalte partide, ahh, nu stiu, unele partide pot fi bune, adica, par bune, si nu par sa aiba vreun trecut murdar, dar cine stie, ce e mai urat se arata de obicei la sfarsit, dar nu cred ca e cazul, oricum, viata merge mai departe.

Si uite cum ma pregatesc sa merg la meds, sa-sa n-am ce face (daaa' sigur :|), ma cam doare capu, aiurea, foarte aiurea. Am dat sa downloadez si eu August Rush ca l-am vazut in top la filmele cele mai downloadate de la FXG Team, din descriptie pare nice, acu sa vedem ce o sa fie, aseara am vazut Alvin and the Chipmunks (era si timpul sa vad si un fantasy, right ?), anyway, life goes on.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro