vineri, 14 martie 2008

Formulele de calcul infrastructurat al cetatenilor

Tocmai ce am terminat de vazut un film, si anume 'Lucky Number Slevin', a fost si la TV, stiu, insa am DVD-ul, nush de la ce revista l-a luat mama, ma rog, lasand filmele la o parte, eu acum ar fi trebuit sa ies de la meds, cica, insa nu am fost azi in ciuda unei 'discutii' cu profu' si cu ceilalti colegi care mergeau si au hotarat ca azi sa numai mergem, a fost bine totusi, macar mai am si eu putin timp liber, m-am saturat de matematica.
Pe biroul meu pare sa fie o dezordine catastrofala, dammit :|, ehh, o sa fac si eu curat, toate la timpul lor nu ? O sa ma apuc sa fac curat dupa ce termin de scris articolul asta, asa mi se pare corect tho'.
Sa vedem, mi se pare ciudat ca sunt atatea partide interesate sa preia controlul mangaliei, adica, ma gandesc asa, ca Iorgus asta face o gramada de magarii (no offence) din cate am auzit, adevarul este ca mai toti oamenii fac magarii, asa ca n-ai la ce sa te astepti de la un primar care a facut tot posibilul sa ii fie lui bine, poate ca a facut si pentru noi ceva, acolo, ceva mic. Imi amintesc in clasa a IV-a parca cand Iorgus a facut o vizita clasei mele impreuna cu directorul si inca unu parca, numai tin minte, oricum a fost cat de cat interesant, invatatoarea era incantata ca eram vizitati, ne-a zis sa ne comportam bine, sa raspunde, dar n-a fost sa fie, a intrat, a facut o poza in grup la tabla si gata, dus a fost, insa astia erau anii de demult. Mda, viata merge mai departe, oricum, daca as calcula statistic daca Iorgus e corect sau nu cred ca mi-ar iesi 99,9 % ca nu a fost corect niciodata in viata lui, sau poate, acolo, o fi fost, dar de unde sa stiu eu.
Mi-am pierdut ideea despre ce vroiam sa scriu mai devreme, aa da, cine o murit ? Adica, cine a fost inmormantat azi ? Profa' de Engleza nu a fost (trebuia sa dam lucrare), presupun ca a fost to the funeral, o fi murit cineva important ? How am I to know ? Si la fel si profa de Fizica, insa ea ne-a anuntat de ieri ca azi nu vine, a fost interesanta ora cu doamna Directoare, deci, cel mai aiurea lucru, doamna Directoare este cea mai hmm, cum sa zic, "de treaba" profa/directoare din scoala aia, adica cel putin asa pare.

Mda, I feel tired, nu stiu ce sa mai fac, cred ca o sa ma bag la un film sau ceva de genu', see you later. A da, si : (G)OLAN! =)) [damn that was funny]

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro