joi, 14 februarie 2008

Valentine's Special(s)

OMG! Tine-ti minte: Oh My GOD! Nu "OMeGe", cum zic unele persoane foarte putin apreciate de mine. Whatever, it's VALENTINE's! :| Da, si e la Catolici, si totusi, eu is Orthodox, dar totusi, tot sarbatorim aceasta zi a 'Indragostitilor'.
Parca m-as vedea cu chitara la geamu' fetei pe care o iubesc, dar na, am alte prioritati (nu chiar), na, uite ca n-am tovarasa, asta-i viata, mi-oi face eu, nu-i asa ?
Oricum, din cate am observat toata lumea se distreaza, si eu ma pregatesc sa plec la meds, si n-am nici un chef, lol, nu-mi pot scoate din minte imaginea fetei aleia, damn it, maybe this is to be, who knows.

Totusi, sunt pregatit sa ies pe usa si sa ma dezguste din nou lipsa de viata din jurul meu, cum spuneam ieri, 'Sunt pregatit sufleteste pentru ziua de azi', oh da, what a quote, oricum zilele trec si inca o zi mi se risipeste din viata, oare voi nu va ganditi ca poate azi nu o sa mai traiti ? Ca poate in secunda urmatoare tot ce va inconjoara dispare si va intrebati, 'Ce se-ntampla ?', dar this is life, nu stiu, uneori ma gandesc la urmatorul lucru: Oare daca nu as mai fi eu, nu ar mai fi lumea, nu-i asa ? Adica gandeste-te astfel, tot ce e in jurul tau se intuneca, tu numai ai suflare si nimeni nu e in jur, practic, you-re dead, dar, tu-ti pui intrebarea "Sunt mort ?", si raspunsul vine de la aparatele care se chinuie sa te resursciteze si sa revi' la viata, dar e mult prea dificil de confruntat subiectul asta, insa asta este, doar azi e Valentine's nu ?

O zi placuta tuturor, I am still searching tho'...

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro