sâmbătă, 2 februarie 2008

Unhealthy Revolutions

Mda :| ma doare capul, ma simt ingrozitor, am durerea asta de azi dimineata si nu stiu cum sa mai scap de ea :| Am incercat orice, are careva o idee ? hehe :)
Iar am intrat pe IRC si iar am dat de haceri :| eu ma intreb, oamenii astia se suporta ? Adica inteleg, e un hobby, dar totusi, sa te crezi 'hacer' e prea de tot, se crede hacer ca are o tastatura in mana si d'abia d'abia tasteaza 'asl pls', desigur, cuvinte pe care nu le cunoaste intelesul.

Sa numai vorbim de cei care au 'roate' sau 'root-uri', de asemenea astia habar nu au ce-i aia viata, nu si-au trait-o pana acum cum trebuie, nu o sa si-o traiasca niciodata, asa este, stiu, stiu ca se crede perfect ca are 21391843924893289 de 'roate' si numa' stiu cati 'boti', dar, lasand toate astea deoparte, ca desigur odata si odata tot o sa ramana fara nimic, o sa vina si ziua aceea, chiar daca toata lumea neaga, ma intreb, o sa se mai compoarte la fel ?
Toti cer 'root-uri', da daca-i intreb habar n-au ce inseamna, dati fratilor search pe google "keyword:root" si o sa gasiti destule definitii pentru cuvantul 'root' dar nici decum un server 'hacuit' cum zic unii pe care efectuezi niste comenzi scrie intr-un notepad, ciudat.
Da, recunosc, si eu am un notepad cu toate necesare, dar totusi, eu imi cunosc limita, nu ma consider ce se considera altii :|

Whatever :|

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro