luni, 11 februarie 2008

EDUcational.ro

Am reusit, adica chiar am reusit, si dupa ce am reusit am dat gres, asa ceva este posibil ? Nu, nu cred. Fedora Core 7 e calumea, dar na, nu se compara cu prostia de Windows XP, pentru ca trebuia sa am totusi, ca nu poti trai nici cu el dar nici fara el, asta-i viata, drivere compatibile.. tampenii de genu', de unde, prea multa bataie de cap. Intr-un sfarsit am ajuns la concluzia ca am reusit sa fac dual boot cu Fedora si Windows. Totusi, e ceva, merita timpul care l-am pierdut aiurea cu tampenia aia de 'Gparted' (am facut 2 cd-uri live pentru tampenia asta) ca sa aflu ca am Acronis Partition Editor :| e ceva, e. Cred ca o sa mai imi fac timp din nou pentru blogging, am cam neglijat in ultima vreme, ma rog, am motivele mele, doar asa-i viata.

Linux rocks, Fedora e calumea, am avut o surpriza de la Fedora. Prima oara cand l-am instalat nu am facut dual boot, ci doar simplu, insa, Duamne nu imi mai mergea IP-ul care il am eu Normal, 85.186.. :) dadeam ping si de unde, am zis bai, o fi de la Firewall, de la porturi, de unde! Mi s-a schimbat ip, tocmai ceva cu 89.. :| Ciudate lucruri, strange things happening, insa intr-un sfarsit am reusit, desi a fost un sfarsit mai lung, dar totusi, am reusit, asta conta.
Acuma cred ca o sa ma relaxez putin, dupa experienta cu oamenii 'iobagi' de la scoala, a fost destul de interesant si educativ totusi, in ciuda faptului ca a ajuns si profa' sa rada, e ceva.

Ce se mai aude de site-ul ala.. cum era frate.. 'edu.ro' ? Mdea, ne tot freaca la scoala, ca bai nene sa semnam ca ne-a instiintat sa intram pe site-ul lor, ce dreaq, au nevoie de vizitatori ? Ii fac pe saracii oameni sa renunte la site-urile lor vizitate de obicei si sa intre pe edu.ro ? Nu ca ar fi ceva eu stiu cum, dar totusi, generalizeaza prea mult. Inteleg ca aia au ales sa isi publice proiectu' pe edu.ro, dar mai mult, profa' ne zice sa ne punem parintii sa intre pe un site de genu.. hmm.. pentruparinti.ro sau ceva de genu', ba nene ma lasi ? A inceput netu' sa invie, e ceva, totusi, e ceva. Cred ca o sa incerc si eu sa vad daca gasesc vulnerabilitati si sa bag un bruteforce pe edu.ro si pe pentruparinti.ro ala, ca totusi, prea mult stres pentru niste site-uri de nimic =) (glumeam, dar poate incerc :D)

Poate imi fac si eu publicitate, na, poate la blog, si ii pun sa semneze ca i-am instiintat, mda, mare chestie.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro