luni, 11 februarie 2008

Cash Crash

Johnny Cash, un om memorabil, grozav. 'Don't take your guns to town son, / Leave your guns at home..' cantecul asta ma inspirat sa scriu articolul asta, uneori chiar muzica te poate influienta foarte mult, de multe ori in viata noastra, ne poate pune sa facem lucruri pe care nu le-am face asa, aiurea, daca nu am avea un motiv anume. Oricum, viata e ciudata, insa asa-i viata.
In timp ce encodez niste melodii [Death Angel - Killing Time 2008], ascult Johnny Cash, nush, desi nu am luat decat ieri Best Of, acum ascult 'Give my love to rose..', interesanta melodie, versurile sunt foarte relecvante... insa tot cel mai bine este ca maine ajung cu 2 ore mai tarziu la scoala :D mda, e un lucru bun totusi, dorm mai mult.

Ohh.. nici nu pot sa explic starea in care sunt cand ascult muzica buna, de fapt, chiar daca as incerca, as face-o varza, si multi ar zice 'ce-i cu asta.. distrus :|', da, normal, dar atunci cand dai de muzica buna si ii intelegi adevaratul sens, esenta ritmului te indruma si restul lucrurilor nu prea mai au asa de multa importanta, minunate simturi :)

Imi amintesc ce am 'succesat azi :| la ora de Franceza, 'Master Paintman', oh da, m-a pus Dna Profesoara sa ii schimb capu' la un extraterestru si sa pun un pamant in loc, ma rog, planeta Pamanant =) intr-un sfarsit a iesit, am fost initiat ca sa fac parte din 'echipa de creere a nush ce revista', totusi, e ceva, inca o alta activitate in plus.. inca o ora din viitor rezervata :| damn it.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro