joi, 3 ianuarie 2008

Snow Flakes


OMG! Ce zile, a nins, e plin de zapada, peste tot... Huh, ma cam enerveaza, azi trebuia sa merg la Constanta, insa nu am m-ai putut, mda, a fost enervant, dar asta este.
Oricum, viata merge mai departe. Am inghetat tot acu vreo ora, am iesit afara cu fratemio sa il dau cu sania, si nah, am facut si noi un om de zapada =) mda, si am inghetat =)) huh...
Sa discutam putin despre ultimul Sondaj tinut de mine in 2007, terminat in 2008, pe 1.

Solutia pentru viitor este:

tineretul
23 (46%)
plictiseala
3 (6%)
anonimatul
5 (10%)
anturajul
10 (20%)
nimicul
8 (16%)

Cam asa suna sondajul, ok, a fost cat de cat acceptabil, zic eu, iar raspunsurile au fost oarecum placute, in orice caz, parerea mea este:
"Solutia pentru viitor", dupa cum majoritatea a decis, tineretul se afla pe primul loc, ca de obicei, doar nu crestem degeaba nu ? Adica ma iau pe mine ca exemplu, am doar 15 ani, si multi oameni se bazeaza pe mine, sau pe faptele mele, in orice caz, viitorul este ciudat.
"Anturajul", interesant, 10 persoane au votat ca solutia pentru viitor o reprezinta acel loc, in care se afla de obicei unii dintre noi, acel loc in care unele persoane au pierdut legatura cu ceilalti oameni, sunt doar ei, fac ce vor ei, si nu accepta nici un fel de autoritate, hmm, pentru unii ar fi un viitor, n-am ce zice.
Nimicul, ca de obicei, viata este un nimic, timpul este un nimic care trece destul de repede, si noi de obicei stam, si nu facem nimic, stam si pierdem timpul, ba aiurea, ba visand la viitor, in orice caz, nimic a fost din totdeauna.
Ajungem la anonimat si la plictiseala, adevarul ca desii sunt stari diferite, lucruri diferite, se aseamana, anonimatul este aproape asemanator cu anturajul, dar totusi, ce stiu eu ? In orice caz, daca faci parte din 'anonimat' nu faci decat sa te alungi de unul singur, sa iti revoci propria societate. Plictiseala este un lucru obisnuit, o vedem zi de zi, o simtim zi de zi, insa, intelesul adevarat e greu de precis.

Oricum, solutia ramane tineretul care isi face propriul anturaj, deobicei facand nimic, iar cand plictiseala isi face aparitia, anonimatul se simte.

Viata merge mai departe.

Reacții:

1 comentarii:

Anonim spunea...

imi plac concluziile pe care le pui la sfarsitul analizei sondajelor :) Sunt inteligente
chris_07

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro