marți, 22 ianuarie 2008

Lack of... conspiracy

Iar nu am mai scris un articol de vreo 2 zile, mda, ma simt penibil, timpu' asta iti ofera tot ce poti duce dar uneori descoperi ca nu poti duce decat poti tine, da, stiu ca suna aiurea, dar 'cica' asa este.
In orice caz, (iar o iau cu replica asta) ma simt foarte enervat de faptul ca Microsoft ofera servicii penibile si ii critic, pardon, le critic munca lor in zadar care se dovedeste a fi buna de nimic.
Deci, azi e a 3'a oara in 2 zile cand am reinstalat Windows. Da, stiu ca e ciudat, dar nu e vina mea, doar stie toata lumea ca totusi stiu sa scot un virus idiot, dar na, s-a dovedit ca nu orice virus care se infiltreaza intr-un DLL din cauza unui program frecat facut de genialii de la Microsoft, mda.

In orice caz, totul pare sa mearga aiurea, astept sa vina vacanta, chiar daca e de o saptamana, totusi, se numeste vacanta, ma mai recreez si eu putin, ce sa fac.

In rest totul este penibil, azi i-am dat profei' de geografie un sistem audio, pe care l-am cumparat din banii stransi pentru a lua un 10 in catalog, ca sa-sa in ultimul timp a fost groaznic de greu sa primesti o nota asa de mare, in orice caz, NU a meritat.

& this is how I finish this Article, sa-sa nr. de vizitatori a scazut, iar Installu' de Yahoo! e tot la 89% :| shit.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro