miercuri, 16 ianuarie 2008

It's been a while

A trecut ceva timp de cand nu am mai publicat un articol, adevarul este ca iar am avut multe treburi si chestii de genu. Uneori simt nevoia sa mai incep cate un articol, dar trece repede, pentru ca imi gasesc alte ocupatii mai importante, in orice caz, bloggingul imi place, desi parca numai e cum era inainte.
Oricum, eu scriu pentru mine, nu pentru altcineva, desigur daca e sa ma gandesc mai bine iar incep sa ii critic pe saracii oameni, pentru ca oamenii numai de asta sunt buni, sa se critice unii pe altii, mda. Si chiar asa, mi se pare extrem de ciudat comportamentul oamenilor astora, azi dimineata lumea s-a bagat in microbuz ca sa prinda loc cat mai repede, insa putini ajung sa fie 'regi' pentru cateva minute, dar asta este viata.
Simt ca ma doare capul, vag, maine iar am ore de ... mda :| asta e viata, merge mai departe, si eu tot astept ceva timp ca sa mai pot sa scriu un articol cat de cat interesant, pentru ca viata e interesanta pana la urma daca stam sa ne gandim bine, numai ca noi numai stam sa analizam detaliile cele mai simple, care de fapt sunt cele mai ample si cele mai complicate.

Asta a fost, pe maine.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro