miercuri, 12 decembrie 2007

Unuseful

E miercuri, am scapat mai devreme de la scoala, interesant. Nu stiu ce sa mai fac, mi-am propus sa imi invat putin la Romana, ca de, vineri e ziua judecatii =), oricum viata merge mai departe, cred ca o sa dau un Format azi mai tarziu putin la PC ca m-am saturat de "fitele" lui.
In rest, totul pot spune ca merge de-a dreptul perfect, presupun ca la Istorie o sa iau in jur de 10, sper iar la Romana sa vedem ce o fi, nu stiu sigur, dar si un 8 e bine venit.


In urma sondajului facut cu mesajul "Locul ideal pentru relaxare" s-a ajuns la :

acasa
6 (23%)
scoala
0 (0%)
in parc
6 (23%)
cu prietenul/prietena
8 (30%)
cu prietenii
6 (23%)

Desigur, castigand succesiv, optiunea cu "prietenul/prietena" doar cu 2 persoane inainte celorlaltor optiuni, care se afla la egalitate.

Adevarul asta este, daca as avea prietena, sincer, si eu mi-as petrece timpul cu ea, si m-as relaxa si as uita de totul in jurul meu, adevarul e ca in ziua de azi nu toti "beneficiem" de acest lucru, dar oricum, este timp destul pentru toate. Desigur mai este ca si majoritatea persoanelor le place sa isi petreaca timpul in casa, eu stiu, citind o carte, uitandu-se la TV sau stand la PC, nu cred ca ar fi ceva, insa "locul ideal de relaxare" nu are treaba cu cuvantul "scoala", hehe, nu ca ar fi cine stie ce, nu toti ne relaxam la scoala, cine s-ar relaxa intr-un loc in care este nevoie sa gandesti (excesiv), nu-i asa ? Totusi, timpul trece, si pentru unii au trecut, si foarte multi ar da orice sa se intoarca inapoi, la viata de licean, de elev de scoala care facea totul posibil sa treaca clasa. Timpul cel mai pretios este acum.

Prietenii reprezinta un val succesiv in ajutorul crearii asa numitului "anturaj", cum mai toti stim, din cauza prietenilor ni se intampla lucruri care nu le dorim, pe majoritatea ii influienteaza cel mai mult, dar lasand deoparte criticile descoperim ca singurele persoane care mai pot face ceva pentru noi sunt acestia, prietenii nostri, buni, rai, cum or fi, nu ai ce sa le faci, insa un prieten adevarat se descopera cel mai greu, asa ca nu avem de ce sa ne grabim, nu-i asa ?

In urma acestui sondaj am realizat urmatoarele :
Majoritatea persoanelor le place sa:
Isi petreaca timpul impreuna cu prietena/prietenul sau, in locuri precum parcurile, de multe ori scoala si mai ales cu prietenii.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro