vineri, 28 decembrie 2007

Unsafe

In ciuda faptului ca azi nu am intrat, stat, s-au pierdut timpul pe 'NET', adica asta insemnand "Y!M" sau "IRC", cred ca s-o delogat BNC-ul ala, ma rog, oricum sa-sa ma enerveaza ca a picat Oslo, care macar era singurul server cu 30 de canale, whatever, om vedea ce o fi. Azi nu am facut mai nimic interesant, m-am uitat la niste filme... Piratii din Caraibe 3, pentru ca ieri am vazut 2, si am observat ca astia, destepti, s-au gandit sa faca 2 parti, 2 si 3, huh ce tampenie, amandoua lansate la o distanta de aproape un an, e bine, macar au facut ceva bani.

Acum stau si ascult Hammerfall - "Dreams come true", daca stau sa ma gandesc mai bine, parca inainte gandeam si eu asta, adica puneam mai mult contur pe tema asta, dar acum, inca mai sunt un simplu 'dreamer', dar, numai e ca inainte, timpul trece, anii trec, simt ca ma aproprii de viata care ma asteapta, iar zi de zi aflu cate ceva despre 'viata' asta si despre lumea care ma ajuta sa trec prin ea.
Nu c-ar mai fi cine stie ce chestie... Ahh, da, facusem eu un mic 'Sondaj', ma rog, nu e mare chestie, cati intra pe Blog-ul meu, le multumesc ca mi-au raspuns, nu am pretentii sa intre multa lume, cu cat mai putina, cu atat stiu unii mai putine despre mine, heh, nu-i asa ?
In orice caz, sondajul era cam asa:

Lumea :

se destepteaza
2 (11%)
se inmulteste
6 (35%)
spera
4 (23%)
innebuneste
10 (58%)
este imposibila
2 (11%)

Alegerea era multipla, mai multe optiuni se puteau pune. In orice caz, ce-i mai multi, care au selectat, au ales 'Lumea innebuneste', asta cam asa este... in ziua de azi nu stii de la ce sa te astepti de la ei, dar asta este, nu pot sa generalizez nimic si pe nimeni, nu sunt in pozitia necesara de a face asa ceva. Insa, faptele spun totul.
Lumea spera, asta e interesant, asta a facut de cand este, de cand a fost infaptuita, mereu speram la ceva mai bun, la ceva maret, si cum se spune, 'Speranta moare ultima', asa-i ? Lumea se inmulteste... imediata dupa 'innebuneste', interesant, pai, daca altceva nu are ce sa faca, trebuie sa aiba si o ocupatie, nu-i asa ? Trebuie si prostul sa stie sa faca ceva, chiar daca este prost, chiar daca pune in pericol persoanele din jurul sau prin faptele pe care le savarseste.


Nu as m-ai putea sa comentez nimic, oricum, viata merge mai departe, lumea innebuneste si spera ca se vor destepta prin inmultirea lor care de multe ori este imposibila...

Si, inchei acest articol, printr-un fel de 'Quote', mai altfel.
The two of us will always be one ...

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro