miercuri, 26 decembrie 2007

(Off)Line Status

Ei bine, azi m-am trezit la 11:20... ahh, ce bine a fost, am dormit ceva mai mult fata de celelalte zile, cred ca azi o sa fie o zi linistitoare, cat de cat.
Ma rog, sa discutam despre topicul articolului, hmm, pai asta ar insemna ca acest articol ar avea ceva despre 'status' in el nu ? Ei bine, am inceput acest articol cu scop 'ajutator' pentru cei care experimenteaza probleme cu schimbarea statusului, ori nu li se mai schimbe, ori vrajeli de genu, desigur dupa ce un cititor m-a rugat sa incerc sa caut ceva.

Ma rog, totusi, am dat un mic search pe google si m-am interesant, si am gasit un programel, ma rog unii deja il stiu, HyperIM, versiunea 2.14. Eu zic ca este destul de bun in 'schimbarea' statusului de la Yahoo! Messenger si multe alte chestii de genu. Eu l-am incercat si am vazut ca imi merge, sper sa va mearga si voua. Nu am gasit nimic de bagat in registre, sau vrajeli de genu' asta, oricum, daca experimentati probleme si tot va face fitze Y!M-ul, contactati-ma si voi cauta o solutie mai buna, in orice caz, sper sa va mearga acesta. Acest programel e foarte usor de folosit.

Programul il puteti DOWNLOADA dupa urmatoarele LINKURI:

Link 1 - Download
Link 2 - Download
Link 3 - Download
Link 4 - Download
Link 5 - Download
Link 6 - Download

Success!

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro