duminică, 23 decembrie 2007

chown Crys "/test/root/"

Weird things happening, se stie doar, e sfarsit de an, maine ma duc cu fratemio sa imi colind vecinii, nush ce o sa iasa, dar o sa vedem, eu cu chitara.. el cu vocea.. trupa perfecta =)), a, da, voiam sa vorbesc despre timp, si anume despre trecerea lui, mi-a venit o idee vaga, desigur in dupa ce programul meu cel mai bun de Efecte pentru chitara mi-a expirat.
S-a vorbim despre timp... hmm... cum sa-l definesc... as da search pe google, dar mi-e lene, oricum ia sa vedem ce iese din propriile mele cuvinte (nu 100% corect): Timpul este o varietate de memorii care urmeaza sa se petreaca, sau petrecut s-au se petrec in momentul asta, pentru mine timpul reprezinta un nimic continuu, ceva ce nu incepe dintr-un moment precis, dar nici nu se termina cum trebuie, totul este vag, nimic nu e clar.
Oricum, eu cel putin nu pot judeca timpul, nimeni nu este in stare sa faca acest lucru, decat cei prea intelepti, desigur cum nu exista asa ceva ramanem la ipoteza de nimic involuntar.
Oricum, viata merge mai departe, cred ca asta a fost 'replica' mea in aproape fiecare Articol pe care l-am publicat pe acest BLOG, hehehe, si tot asta va ramane.
Fratemio ma enerveaza din ce in ce mai mult, ma streseaza la CULME!
Mda, whatever.

Reacții:

1 comentarii:

Marilyn spunea...

Keep up the good work. Merry Christmas!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro