miercuri, 14 noiembrie 2007

UPC - Up Pro Computers

E greu de uitat, prin ce faze am trecut azi, a inceput de dimineata cand, cu castile in urechi, rock la maxim, se opreste microbuzul, vrand sa arat ca totusi, chiar daca ascult rock, sunt crestin (orthodox), sa ma inchin in fata bisericii, ei bine, m-am inchinat... cand a inaintat microbuzul mi-am dat seama ca m-am inchinat in fata unui Market, deci CULMEA, si peste vreo 10 metrii, chiar mai mult, se afla biserica, PENAL.
Intr-un final am ajuns la scoala, am observat ca directoara statea la usa, si directorul a afirmat ca la ora 8 usa se va inchide, mda. In alta ordine de idei, tocmai am descoperit, acum 2 secunde, ca mama a salvat un mass dat de mine =)))))) DECI PENAL! E enervant, foarte enervant, cel mai aiurea este atunci cand parintii nu stiu ce inseamna internetul, adica nu ca nu stiu, nu stiu cu ce se mananca, si asta este foarte dezamagitor, in acel mass era un text in care eu specificam ca, "Caut partenera pentru relatie sexuala serioasa [...]" =))) Moa' ce aiurea e, nu inteleg, si niciodata nu voi intelege cum merge mintea omului, deoarece, unii oameni nu pot sa stea niciodata sa mediteze asupra unui lucru anume, cum e asta, ea nu s-a gandit oare, ca nu are nici un SENS ? Mai ales cuvantul 'serios', dar ce sa-i faci, asta e, viata merge mai departe iar eu tot nu voi intelege niciodata, hai sa las salvat, sa nu zica ca am sters intentionat... Chestii ca astea ma dezgusta.
Cum spuneam, dupa toate astea, desigur, inainte de gasirea documentului, am primit un telefon, cum ca UPC-ul face modernizari, asa ca trebuie sa ma prezint cu modemul la UPC Mangalia, pentru a imi da altul, sau a nush ce-i face, si asta, vineri, o fi adevarat ? Nu o fi ? Nush, oricum am auzit ca cica fac modernizari, marirea vitezei, etc. Dar ce treaba are modemul ? Ma rog.
Life goes on.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro