luni, 19 noiembrie 2007

Tzeapa - Ţeapă

I HATE WHEN SHIT LIKE THIS HAPPENS! Although it happens all the time asta este. Mi-am luat tzeapa, momentan sunt inghetat si tastez cu mainile (degetele) pe care abia mi le mai simt. Ok, toata faza a fost ca eu acum trebuia sa fiu la meditatii, sa scriu exercitii, sa rezolv probleme, chestii de genu, ei bine, mi-am luat tzeapa. De ce ? Cum ? Acum 30 de minute am intrat in microbuzul local, cu destinatia spre Gara, sa ma duc la prof' acasa. Am ajuns bine, in 15 minute, si, cu timpul au venit si ceilalti (interval de 2-3 minute), si a urmat sa ne urcam sus sa incepem cursurile. Am sunat la interfon, distrati, ne-a deschis. Am urcat sus, ne-a intampinat, insa, in loc sa ne invite ne-a spus ca are o problema in instalatia electrica si anume i-a pocnit un bec si inca nu s-a rezolvat, si a spus usurat: 'Ramane pe maine, la 4.', OK, OK, nu am nimic in potriva cu ce i sa intamplat, DAR, nu putea sa dea un amarat de mesaj ? Ma rog, nu-l invinuiesc, asta este.

In alta ordine de idei ziua de azi a fost grandioasa, adica cat pe aproape in afara faptului ca ieri, desteptu' de mine nu a dat bine SCREEN pe procesu' de scanare, pe vreo 20 de clase, mi-am luat tzeapa, din nou, precum ca nu exista fisier LOG, DAMN YOU LINUX! Oricum tot linux-ul ramane favoritul meu. Asta este, asa e viata, rea, grea, usoara, whatever.
Nu stiu, ma gandesc la timp, habar nu am de ce nu ma pot concentra asupra faptelor extreme, asa-i viata. Un lucru e sigur, WINDOWS EXPLORER (nu INTERNET EXPLORER) SUCKS ASSSSS!!! DAMNN, e a 109983948394839 oara consecutiva in care mi sa blocat fereastra de transfer bluetooth, Microsoft, eh. Un lucru ma bucura, am mai mult timp de invatat la Geografie.
Un lucru care ma DEZgusta total este SCOALA in care invat, nu aspectul estetic, ci asta:UHM, nu dau nume cine a facut pozele, sau de ce, dar doresc sa afirm ca nu scoala e de vina, nu directorul e de vina, ci bunul simt care lipseste in absolut toate cazurile celora care abuzeaza de unele privilegii. Ce sa-i faci, asta e, asa-i ROMANIA, plina de tarani, pana si cei de la oras.
Nu putea sa traga apa ? :| Si a mai facut si pe jos.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro