joi, 22 noiembrie 2007

Relevant

Ma simt amuzat, ma simt frustrat, de ce oare sunt oamenii asa de ... ? :| Ei bine, nu imi pot da seama, dar nici nu as dori sa stiu. Azi, a fost ... hmm, excelent, ca in toate zilele in care incerc sa imi traiesc viata asa cum se cuvine, stau si ma gandesc si totusi azi imi amintesc ca am avut o groaza de idei in cap, despre care as putea sa scriu un articol foarte interesant, insa, toate acelea s-au spulberat. Nu pot scrie despre ceva ce nu cunosc, sau ce nu pot accesa, nu pot scrie despre ceva care ar putea sa fie, sau nu un anumit lucru. Fara logica, si lipsit de sens, ma enerveaza Windows EXPLORER (NU InterNET Explorer) la LIMITA! Cine a creat interfata asta idioata ? DAMN IT!
Ok, am facut ceva fapte bune azi, pot spune, mda. Lucruri neinsemnate precum instalarea unei camere web a unei cliente d'ale mamei, desigur dupa o poveste foarte lunga de lucruri neinsemnate, prima camera nu mergea, in sens ca nu citea CD-ul (cel putin la sursa) si la Magazin il citea, OK, nu am nimic in potriva daca ea doreste sa imi arate cum se instaleaza, dar nu sunt atat de prost incat sa nu stiu sa instalez o CAMERA WEB, mai ales dupa cei 5 ani de IT Experiences and other shit. N-am ce sa zic, daca o persoana nu poata sa faca diferenta intre problema si nimic, asta nu e problema mea.
Si asa, ajung la final, insa nu asta e finalul, ma bag la teme :| ca sa-sa am inceput la 2 dar nu am apucat sa scriu decat 2 randuri (OMG!) :| Ok, bbl.

Reacții:

1 comentarii:

Anonim spunea...

:)
chris_07

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro