joi, 15 noiembrie 2007

Constructie Revocata

Azi nu am scris deloc pe blog, motivul este ca nu am avut timp, pur si simplu nu am avut timpul si rabdarea necesara de a posta un articol nou. Am avut de invatat, nu pot spune ca mult, dar totusi, am invatat, si pot spune ca sunt pregatit pentru maine, cred. Dupa ce ca azi am fost demoralizat total, dupa ce, de la prima ora, profu' de mate urma sa ne puna notele in catalog. Desigur, nu asta era problema, ca aveam note bunicele (un 8 si 9), dar, culmea culmilor, prostia prostiilor... a trecut de cel dinaintea mea la catalog, urmam eu, cand, aud numele colegului din fata mea, un strigat revoltator ( doi de 4 ), si, a inceput sa scrie, mi sa parut ceva ciudat deoarece scria sus, si eu eram in prima rubrica de sus. Dupa ce termina de scris, surpriza! Mi-o pus mie :| 2 de 4 :| dupa ce s-a gandit mult, a facut dintr-un 4 un 9, si a mai pus un 10, si la sfarsit m-a uimit cu textul : "Iti raman dator cu un punct.", ok, revoltator, n-am ce zice. Asta'i viata, n-ai ce sa-i faci...
Stau si ma gandesc, maine trebuie sa duc modem-ul la UPC, ca sa imi dea altul din cate am inteles, sa speram ca mi-l da pe loc, si ca nu trebuie sa astept :| Asa ar trebuii, asa stiu eu, si sper sa nu fie doar un text aiurea pentru a... nu conteaza.
Si, incerc sa inchei, pentru ca maine va fi o zi lunga, sau scurta, depinde cum vreau eu sa fie, in orice caz, sa speram ca o sa fie bine.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro