joi, 25 octombrie 2007

Uman(itar)

Ma regasesc in fata PC-ului cu Chitara in brate, deci tastez, cant, fac de toate, in afara faptului ca ma mai si gandesc, ce poate fi mai bine ? Deci, mi sa zis ca dau spre profil Uman, desigur, eu nu as vrea lucrul acesta, cand ma gandesc e aiurea, oricum vreau sa dau la profil REAL, dar numai nota poate lua hotarari, pana atunci, nu pot sa fac decat sa SPER si sa INVAT mai mult :) Astea sunt lucrurile de baza, speranta mai putin.
Azi am facut o vizita gradinitei de langa scoala, doamnei Geogescu, Directoara gradinitei, ca m-a rugat sa trec pe la ea cand am timp, si desigur, mi-am facut timp avand o ora libera, Chimia.
Ce pot spune, a insistat sa intru la clasa ei, adica oricum a fost mai bine decat sa stau in frig afara, si mi-a oferit un Corn si un 'Laptic' =)), deci ... penal :) dar a fost tare, mi-am amintit pe vremea in care eram si eu copil mic, adica copil mic de 5-7 ani, ce repede mai trece si timpul asta, ce n-as da sa mai fiu odata copil mic, ce n-as da sa imi petrec copilaria cum se cuvine, dar asta este, nu putem da timpul inapoi, nu-i asa ? Asta-i viata ... ok fac o scurta paranteza ca a venit fratemio si m-a deranjat, deci, in momentul asta canta la chitara, ma rog, nu pot spune asta pentru ca doar da din mana pe corzile chitarii si scoate niste sunete tampite. Ce pot sa mai spun ? hehe ...

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro