miercuri, 31 octombrie 2007

Treamburi Luna

Ok, ziua de azi a fost misto, adica misto de tot =)) asta poti zice mereu cand iei 10 in lucrare la Geografie, cea mai grea materie =)) haha, e grea atunci cand e mult de invatat :|
Oricum, pot spune ca a fost destul de bine. Deci, ma jur, nu am facut proiectul, adica nu m-am straduit sa iasa bine, dar a iesit oricum, pentru profa de biologie, am facut un proiect in POWERPOINT, desigur, nu m-am straduit sa-l fac perfect, insa ea la ales ca fiind cel mai atractiv dintre toate, oricum, a fost bine. Dar, cel mai ciudat, imi spune ea ieri ca azi trebuie sa il prezint, sa il prezint in timp ce unii se uita la mine (ma rog asta era de inteles), oricum, am asteptat, si intr-un sfarsit, am ajuns in sala de festivitati.
'Marea' incepere urma sa inceapa, deci, culmea culmilor, la 1 FIX, s-a luat curentul, DECI PENAL! Cel mai tampit lucru a fost ca a durat, nu a fost doar pe moment, in jur de juma' de ora. Pana la urma s-au apucat oamenii sa citeasca referate, chestii.
Intr-un sfarsit a venit curentul, nu e mult de povestit, deoarece cand s-a ajuns la prezentarea mea, nu a mai fost nevoie sa merg, dar totusi acum am resentimente deoarece retardsii de la PC nu au mai marit TIMER-ul de schimbare, dar oricum pagina cu Credite a fost cea mai reusita... macar aia a iesit.
Si asa, viata merge mai departe.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro