marți, 2 octombrie 2007

Today's Day.

Ok, chiar a fost tare :D prima ora matematica (primele 2) :| I hate when that happens, a fost misto, cat de cat :) adica fata de celelalte ore :| s-a meritat efortul, adica as prefera sa fac mate, adica multe mate in loc de Romana, faza e ca nu prea inteleg nimic, adica nimic :| Ciudat huuh ? Ok, la prima ora a venit matusa la o colega sa il ameninte pe nush cine pentru ca colega' nu o vrut sa plece cu nush cine de la nush ce ora, mai pe scurt a refuzat in mod constant sa chiuleasca cu niste fete, care ele la randul lor au amenintat-o ca nush ce-i fac, chestii de genu (tampite) ...
Ahh daaa! Si azi am fost de serviciu :) Ce burete tare =)
Pe tipul din dreapta il cunosteti deja, e celebru :D a 2'a poza ;)) :D iar pe cel din stanga, well, uitati-l, nu l-ati vazut OK ? :D Well m-a rugat sa nu il pun pe 'net' asa ca l-am ascultat, de-aia nu-i divulg nici numele lui, Vasile e tare fotogenic nu ? =)

Nu, nu-i cunosc, dar mi s-au parut amuzanti :D
Is a 9'a, n-au ce face, se bat :| =))

Ok, Ok, deci azi trebuie sa-mi repet la Geografie, pana la urma am dat lucrare, dar nu se va nota pentru ca niste fraieri nu au invatat, adica nu au INVATAT :| ce aiurea :D si misto oricum :P Sa vedem ce-o fi maine :)

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro