vineri, 12 octombrie 2007

Projectul (P)raja

Ce priveliste interesanta, huh ? :D Deci, este PENAL! Adica PENAL, macar am scapat de la ultimele 2 ore, adica, in loc sa stau aiurea mai bine ma duc si 'strang' gunoaie de pe plaja, desigur, pentru mine nu a fost asa, ce sunt eu prost sa adun gunoaie, adica cum vine asta, grupul asta, si inca mai erau in spate sa obosit pentru a face plaja un loc mai bun, mai bine de atat nu se poate, desigur, ideea i-a apartinut profesoare de Religie, daca nu cumva a celei de Geografie, in fine, numai conteaza, oricum, a fost distractiv si foarte amuzant, in ciuda faptului ca am facut caterinca la maxim ca mi-am luat masca, si am umblat prin scoala cu ea, a fost penal.
Nimic nu putea intrece si nimeni nu putea avea mai multa minte decat cei de acolo. Recunosc, a fost frumos din partea lor sa creeze un proiect asa bine deschis, dar, a fost o problema, camera care facea poze a ramas fara baterii, si apartinea profei' de Religie, desigur, pana la urma am ajuns ca eu sa fac poze iar tot eu sa le dau profesoarelor, minunat si inca cat :)
Asta e distanta unde s-au oprit oamenii ca sa faca curat, desigur, eu eram mult mai inainte, motivul: Scopul meu era altul, sa ajung acasa, cat mai repede posibil. Desigur, m-am intors, ce era sa fac, decat sa mor de plictiseala pe drum, mai bine mor de ras intre ciudati. Si a meritat, am invatat si eu ceva, adica ma rog nu am invatat nimic dar oricum suna bine.
M-au pus pana sa le fac poze si la sacii de gunoi, n-am avut nimic impotriva, deci uitati ce au putut sa faca 2 clase de a 8'a :| Deci e chiar penal.
Oricum, eu zic ca a meritat efortul, s-a curatat plaja, au lasat acolo gunoiul, cica urma sa vina cei de la Raja, sau Uranus, dreaq stie, oricum, important este ca o sa vina, daca o sa vina.
Si, cum prea bine stim, cum putea sa lipseasca caterinca buna facuta de catre copiii 'rai', la asta am glumit, ca si copiii sunt foarte buni ;) anyway toti echipati in ecologisti (ziceai ca suntem chirurgi) si cu un scop bine pus la punct: Ajungerea acasa cat mai repede posibil si asta a fost partea buna.
Oricum, fata de orele trecute, Franceza, Romana, Engleza si chiar Fizica a fost minunat, adica in ciuda faptului ca am luat un 3 la Engleza dintr-o prostie handicapata si idioata la care nici numai vreau sa ma gandesc, dar oricum nu ajunge in catalog, doar nu-s eu aiurea pentru profa, oricum presupun ca weekend-ul asta va fi plin, adica cel putin asa va fi pentru mine, maine am de study la gramada.Pentru ce-i facut WC-ul ? =)) cu siguranta nu pentru poze :)In ACTION! =))

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro