duminică, 14 octombrie 2007

Pro Directie!

PD rulez, deci azi a fost tare, nu cred ca a mai fost o zi ca asta, deci a inceput intr-un mod ciudat, m-am trezit de dimineata cu un scop bine pus la punct, la ora 10 sa ma intalnesc cu fostul meu sef de asta vara si sa mergem la Venus la un camping pentru ca PD a organizat o zi cu mici, bere, vin etc. moca. Desigur cand am ajuns acolo, cam asa arata locul:Deci, in afara de cei care pregateau, nu era nimeni, si era un VANT, deci era un vant rau de tot, pana cand sa ma obisnuiesc, desigur nu am putut sa ma obisnuiesc pana la urma au aparut si oamenii, incet, incet, si noi am aprins gratarul:


Desigur, si cu gratarul am intampinat probleme, daca totul ar fi fost perfect... desigur, intr-un final a luat si el foc, dupa ce ne-am chinuit vreo' juma de ora, dar, dupa ce a luat foc, deci numai simteam frigul de afara, tinea de cald. Deci, cum spuneam, pana sa se faca calumea focul, numai era nimeni, dar, imediat ce am facut si focul, a venit si lumea, deci lol, a venit un autobuz plin de oameni in varsta si chiar si cateva fete au incins atmosfera prin voley, =))) deci chiar puteai sa spui ca era o zi de sarbatoare, nici 1 Mai nu putea fi mai bine =))


Deci, cum ziceam, cum s-a adunat lumea, au inceput sa se faca si gratarul, deci ii vedeti ce foame le era nu ? Deci, oameni mai fomisti si mai ipocriti ca astia nu am vazut, unde e moca acolo il gasesti si pe fomist.
Un lucru e sigur, noi am ajuns intr-un sfarsit sa prajim painea care a mai ramas, care nici ai multa si sa bem suc pentru ca bere numai ere.Desigur, am glumit, totul era doar de fatada, am mancat mici si am baut bere/vin/tuica la greu.
Deci pot sa declar ca ziua asta mi-a placut, in ciuda faptului ca am murit de frig.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro