miercuri, 10 octombrie 2007

Invizibil

Tocmai am realizat ca nimic nu este imposibil iar imposibil este greu de realizat, desigur, asta daca vrei. Cum cineva cunoscut zicea 'Un profesor nu poate scrie carti si sa mai si predea.' de asemenea incerc si eu sa ma plictisesc dar sa si studiez in acelasi timp, nu are noima, deci chiar nu are noima. Cum ar fi sa incerc sa traiesc dar pe de alta parte eu ma straduiesc din rasputeri sa mor, ciudat dar socant, cum multa lume in ziua de azi nu stie ce sa mai faca sa isi ocupe timpul si sa isi lucreze fiecare moment al vietii sale.
Nu stiu ce m-a apucat pe mine de ascult The Rasmus, poate ca mi-a venit dorul de vremurile de inainte, imi amintesc cum ascultam numai The Rasmus aproape mereu, si cum imi placea sa fac lucruri precum sa chatuiesc fara timp limitat, sa imi petrec orele aiurea pe preacunoscutul mIRC si sa incerc sa invat ceva, desigur acum numai e asa ... Cum vorbeam cu un bun' tov' de al meu acum deabea mai intru sa mai imi loghez BNC-ul, si asta cand n-am ce face, desigur, alt motiv pentru care nu prea intru este ca mi-a scazut interesul, dar si PC-ul imi face figuri de fiecare data cand deschid mIRC.exe, ok, ok, m-a intrerupt un bun coleg de al meu intrebandu-ma un lucru stupid, adica stupid ca ce iti da de inteles un om care isi petrece majoritatea timpului aiurea pe NET, configurand si accesand diferite servere hackuite si facand idiotenii, care posteaza pe un blog ca asta si unele articole trecute vorbeam despre o fata care m-a facut sa ma enervez, in sensul ca mi-am pierdut pofta de ea pentru ca a fost o faza, nu este nevoie de detalii :) anyway sa continuam, cum spuneam, iar m-a deranjat dar ma rog, numai conteaza motivul.
De cand cu ZaNoNiSheLLs parca numai am chef sa stau sa scanez dupa servere idioate si sa hackuiesc aiurea PC-uri, ma rog, decat cand nu am absolut nimic de facut. Adevaruri dezvaluite dintr-un voal de timp.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro