miercuri, 17 octombrie 2007

Imi iubesc imaginea

Pot spune ca astazi a fost chiar o zi perfecta, orele nu puteau fi mai misto, desigur, prima ora am facut-o, a 2'a nu, urmatoarea ora (Geografie) am dat lucrare, desigur eu imi invatasem, dar am uitat un lucru idiot pentru care mi-a scazut, dupa care a urmat Engleza, ora de relaxare.
Ultima ora a fost umplutura de care ar avea nevoie orice zi, o ora libera, in sala de festivitati, unde trebuia sa facem Desenul, dar desigur nu a venit nimeni, si aveam de facut portrete, deci, nu am mai ras si nu m-am mai distrat asa de mult timp, in ciuda faptului ca Fane' ma tot stresa sa ii dau bateria, si i-o nu i-o dadeam, ca voia si el desigur sa se mandreasca cu noul lui N73' ... Ce sa facem, asa-i lumea... =)
Ok acuma urmeaza chinul, m-ai am de facut 35 de VHosturi din 50 si vreo 4 E-mailuri diferite pe alte domenii, ok, mai mult de o ora nu poate dura, dar mai am de invatat la Istorie pentru ca maine dau lucrare din tot, dupa care am de facut si tema la mate pentru maine, totul e minunat... AAAh, si de invatat la Fizica, si la Chimie (pe dreaq) etc... Nimic nu ar putea fi mai simplu, pice of cake!

Cat s-a mai chinuit saracu Fane' la portretele astea.. Ultimu' e cu dedicatie =)) lol you rock Fane! =))
Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro