marți, 16 octombrie 2007

Conditie 0.

Deci, ce mai peripetii am avut, dupa toate cele intamplate din articolul precedent, in timp ce invatam la Geografie, suna telefonul, cine oare sa fie, un fost client de al meu.
Ma roaga frumos sa ma duc pana la el pentru a-i diagnostica calculatorul, pentru ca nu stie ce are de nu se mai aprinde 'mai omule!', ce sa facem. Si, m-am dus, desigur, nu avea nimic, adica chiar nimic, nu se mai procesa Windowsul din cauza unor fisiere care erau vitale in folosul procesarii Windowsului, dar care numai erau. Desigur, i-am spus ca nu pot in momentul acela, pentru ca am de tocit pentru la scoala. Omul mi-a platit pentru datile care imi ramasese dator.
Ok, am terminat de tocit si m-am dus la el, cu cd-urile pregatite si cu o rabdare de otel.
Desigur, a fost usor, i-am reinstalat Windowsul, am bagat driverele, desigur, baiatul lui, mai mic ca mine, respectiv de 8 ani, tot insista sa ii bag jocul 'Cantăr Strike 1/6' de la Unchisu'. Ce era sa fac... =) Intr-un final toti am fost fericiti, eu am terminat treaba, copilu' avea jocu' pe calculator, si Sistemul mergea.
O intrebare: E chiar dificil sa bagi un cartush intr-o imprimanta ? :| OMG... :| Deci chiar necesita forte paranormale ? =)) Ok, Ok, deci mi-a spus ca cineva are nevoie de mine ca sa-i bag cartushul in imprimanta, ca cica ar fi cautat pe altcineva dar ala nu stia, deci, penala faza.

Oi vedea ce mo astepta.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro