sâmbătă, 20 octombrie 2007

Bataia da bataie

Deci, numai pot, covoarele sunt CRIMINALE! In afara faptului ca ma doare spatele, m-am mai si taiat la mana, deci este perfect.
In sfarsit l-am satisfacut pe Bog_dan si i-am facut si ICECast-ul cum trebuie si pana la urma a iesit totul cu bine, a apropo, pentru cei care folosesc FreeBSD 6.X or greater : Clientii de servere de shoutcast luate de pe shoutcast.com NU sunt compatibile cu sistemul de operare, ce va recomanda este ori sa incercati ICECast, care il gasiti foarte usor pe GOOGLE for HACKERS sau Simplu google tastand wget icecast, configurarea cred ca stie toata lumea cum sa o faca, intai ./configure dupa care make iar fisierul de CONFIGURARE al serverului este conf.xml, iar serverul se porneste cu comanda (./)icecast -c -p conf.xml, el va porni singur in consola, asa ca nu va faceti griji.
Ma rog, oricum pot spune ca ziua de azi a trecut extrem de repede, si ca mi-am incalcat promisiunea, cred ca o lasam pe maine, am fost prea incarcat azi, si nici nu prea am avut timp sa scriu pe blog, anyway sper ca maine va fi o zi mai buna.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro