duminică, 7 octombrie 2007

Anunt Umanitar.

Stau si mananc bomboane, ce poate fi mai misto ? Fratemio ma streseaza ca vrea sa-i pun sa manance icre pe paine, iar eu continui sa mananc bomboane :D Ma gandesc la ce titlu sa-i pun oare acestui articol, hmm... nush :) Om vedea poate mi-or venii idei pe parcusul scrierii lui :)
Misto zi ... nu prea am facut actiuni importante, am ajutat la pus parchetul ... cica am invatat la Istorie, cred ca mi-a ramas ceva in cap, nu stiam cum sa ma mai plictisesc, tipic duminicilor, acum stau si ascult Iced Earth si nush ce sa mai fac, am de citit niste carti ... si mi-e si lene ... damn :)
Ce e misto in seara asta ? La TV .. sau eu stiu :) ceva interesant ? Maine e luni, alt inceput de saptamana ... alta saptamana muncitoare si obositoare :) Cred ca o sa ma bag la un film daca reusesc de fratemio daca nu oi citi cateva ore, mai e timp destul :) a, apropo, pentru haceri:
Care aveti un root de scan ca am nevoie neaparat :) imi ziceti ce vreti la schimb si negociem; daca nu esti/te crezi hacer nu baga in seama ce am scris adineauri, ok ? :)
Uite si ideea topicului - Anunt Umanitar. =))

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro