joi, 11 octombrie 2007

Actualizare esuata a trecutului.

Iubesc iubirea, intr-un fel in care nimeni nu a facut-o vreodata, fericita e fericirea cand eu sunt invaluit in margaritare de un vag nimic care te face sa te plictisesti, un alt articol stupid pe care il scriu si care nu are noima, dar urmatoarele randuri va garantez ca o sa aibe.
Tot la ce pot sa ma gandesc in clipe ca astea este la trecutul care numai vrea sa invie din mormantul sau invaluit de flori care continua sa infloreasca, nu inteleg de ce timpul trece asa de repede, adica, sa fim corecti, cine intelege de ce timpul trece asa de repede ? Este chiar necesar ca noi sa ne chinuim sa incercam, doar sa incercam sa traim in timpurile astea ? Adica stau si ma gandesc, cum unii vorbesc cu usurinta despre trecut, in anul acela... in secolul acela... lucrurile sunt Istorisite in ordin de ani, de parca ar fi zile, zile scurte, chiar foarte scurte. Toate lucrurile sunt legate de trecut, inclusiv acest articol, eu il scriu acum, dar acum va fi peste putin timp 'atunci', oricum, viata merge mai departe, iar eu incerc sa trag de timp si sa va povestesc cum sta treaba cu virtualul asta, cu bine-cunoscutul 'InterNET'.
Eu mi-am inceput debutul pe InterNET pe la inceputul anului 2002, am inceput prin Yahoo! Messenger, primii din lista au fost 3 colegi care aveau NET inaintea mea, desigur, imediat dupa ce am descoperit ce poate oferii acest univers virtual, si mai pe scurt, CHAT, am folosit prima oara un client de chat, toata lumea cred ca il cunoste, mIRC, am inceput prin debutul meu pe canalul '#Mangalia', cu a.s.l. pls eram la zi, nu era utilizator care sa nu ma cunoasca, oricum, cu timpul, mi-am facut si eu un USER si m-am integrat, mi-am facut un canal, dupa care... l-am vandut :) hehehe, primii bani pe care i-am facut pe net au fost 40 de LEI pe un canal idiot de mIRC, dupa aceea, am zis ca nu o sa dau niciodata bani pe NET, adica sa investesc in ceva ce fizic nu exista, nu este posibil. A trecut ceva timp, eu am ajuns sa invat linux, sa accesez servere diferite de la PC-uri diferite din mai multe tari, am inceput sa folosesc linuxul si sa-l cunosc foarte bine, dupa care, m-am integrat intr-un server de IRC, prima oara mi lam facut pe al meu, pe PC meu, cu timpul am avansat si m-am integrat in reteaua EuropeIRC... timpul a trecut... cine doreste amanunte, este binevenit sa ma contacteze. Intre timp, EuropeIRC se degrada din ce in ce mai mult, si apareau mult mai multi 'administratori' care isi intreceau autoritatea, asa a aparut NewChrousty, unde m-am integrat cel mai bine, pana si azi mai sunt in lista de Administratori Seniori, numai ca numai imi irosesc mult timp aiurea.
In EuropeIRC am bagat mult suflet, timp de 2 ani, dar nu a meritat, nu pot spune ca nu mi-a placut, dar asa este viata. Dupa care, in NewChrousty m-am implicat cel mai mult.
Pe undernet am aflat de SheLLuri, prin diferiti prieteni, l-am cunoscut pe Bogdan, managerul ZaNoNiSheLLs Co., si pot spune ca este un om incredibil de bun si binevoitor.
Si asa am ajuns Administrator Principal la o firma de SheLLuri Legale pe InterNET si asa am inceput sa incep sa imi ridic fondurile.

Desigur, sunt multe alte lucruri, sunt foarte multe de fapt, dar nu are rost sa le insirui.

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro