miercuri, 26 septembrie 2007

Stiri de ultima ora.


Dupa ce ca nu am mai scris de aproximativ o saptamana, revin azi in forta cu o stire de actualitate suprema - M-am plictisit - hehehe cred ca v-ati plictisit sa ma tot auziti plangandu-ma, ehh, desigur, numai e asa, daca as putea sa ma plictisesc asa de usor... mama :) anyway duc viata grea, profa de fizica e ... lol :) si maine am fizica :| uhm, cine poate definii o stare emotionala emotiva care reprezinta o iubire catre o persoana (fata) minunata dar in acelasi timp lasitate suprema si putere nemarginita ? Lol astept raspunsurile voastre :D hehehe :)
Deci, aia care vin la tine la usa si care iti dau carti sa le citesti si chestii sunt comis-voiajori nu ? Daca nu corectati-ma, ehh, acum cateva zile iar am intalnit pe unii, desigur, au mai fost acum 3 luni de zile si mi-au lasat 2 reviste :| uhm, tot nu i-am intrebat, ce vor de la mine ? Sa ma alatur lor ? Primele 2 reviste au fost publicate de catre Martorii lui Iehova, recunosc, au fost bunicele, dar de data asta mi-au dat o carte, care este tot publicata de catre Martorii lui Iehova, da ce-s eu ma ? Lol o sa le zic data viitoare, imi pare rau .. nu vreau sa-mi schimb religia, daca voiam o faceam pana acum si ma alaturam Satanei =) hehehe :) Ciudati oamenii din ziua de azi, nu-i asa ?
Ok, Ok, recunosc, mi-a fost dor de orele de biologie :D hehehe, ce discutie interesanta azi pe mine, sa o intreb pe profa urmatoara chestie - 'Auziti, Fane vrea sa va intrebe daca ii puteti spune ce inseamna Clitoris ?' la care urmatorul raspuns - 'Fane pentru asta o sa discutam in particular' urmat de catre un zambet amuzant :)
Asta care zice ceva este fane :D in carne (extra) si oase!

Reacții:

0 comentarii:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Brought to you by WildMedia.ro